lv
ffZGzWafrQfpADsP9NXJJzds4chPAFqVdRXvhssE
3027290

«Vēlēšanās darīt kaut ko ārpus padomiskā bija ne tikai mums». Māksliniece Sandra Krastiņa par grāmatu «Maigās svārstības»

«Vēlēšanās darīt kaut ko ārpus padomiskā bija ne tikai mums». Māksliniece Sandra Krastiņa par grāmatu «Maigās svārstības»
Apgādā "Neputns" izdots 1990. gada izstādes "Maigās svārstības" albums, kurā apkopoti grupas gleznotāju – Ievas Iltneres, Sandras Krastiņas, Jāņa Mitrēvica, Ģirta Muižnieka, Edgara Vērpes, Aijas Zariņas – darbi. "Var teikt, ka mūsu grupa ir tāds kā sabiedrības modelis, mēs šobrīd esam ļoti dažādi pēc savas pārliecības," Latvijas Radio 3 raidījumā "Pa ceļam ar Klasiku" stāsta albuma sastādītāja Sandra Krastiņa.
«McDonald's» brīdina par viltus piedāvājumiem sociālajos tīklos

Ātrās ēdināšanas ķēdes "McDonald's" vārdā pēdējo nedēļu laikā sociālajos tīklos parādījušies viltus piedāvājumi par maltīšu komplektiem un konkursiem.

Kompānijā uzsver, ka viltus piedāvājumi izplatīti caur "Instagram" un "Facebook" platformām, krāpnieki...

Rastorgujevam kļūdas pēdējā šaušanā liedz tikt augstāk par 9.vietu Eiropas biatlona čempionātā
Latvijas biatlona līderis Andrejs Rastorgujevs trešdien Slovākijā pieļāva trīs kļūdas šaušanā un finišēja 9. vietā 20 kilometru individuālajā distancē, kas bija pirmā sacensības Eiropas čempionātā. 
LTRK: Latvijas kopējā uzņēmēju noskaņojumā atgriezies pesimisms

Latvijas kopējā uzņēmēju noskaņojumā atgriezies pesimisms, liecina Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) un pētījumu kompānijas "SKDS" veiktā uzņēmēju vadītāju aptauja 2023.gada novembrī-decembrī.

LTRK indeksa vērtība pērnā gada noslēdzoš...



Komentāri