lv
hlESm3w5LIZ3n1f4GXVmzfkAdX539jkbUZ5tdw7Y
3022032

Eksperts: jebkāda retorika Rietumos par Krievijas iznīcināšanu spēlē par labu Kremļa propagandai

Eksperts: jebkāda retorika Rietumos par Krievijas iznīcināšanu spēlē par labu Kremļa propagandai
Ukrainas uzvara karā pret agresorvalsti Krieviju, ideālā gadījumā nozīmē visu okupēto teritoriju atgūšanu, taču ne pilnīgu Krievijas sagraušanu. Un, lai arī nojaušams, ka Kremlis no ilgtermiņa mērķiem sagrābt plašākas teritorijas neatteiksies, Rietumu sabiedrotajiem jādara viss iespējamais, lai stiprinātu savas militārās spējas un būtiski vājinātu Krievijas vēlmi un varēšanu karot, sprieda eksperti Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā".
Konstatēti ļoti augsti riski jaunā ES fondu plānošanas perioda ieviešanā

Konstatēti ļoti augsti riski jaunā Eiropas Savienības (ES) fondu 2021.-2027.gada perioda finansējuma ieguldīšanā Latvijas ekonomikā atbilstoši plānotajam, secināts ES fondu ministru tematiskajā komitejas sanāksmē.

Otrdien FM finanšu ministra Arvila Ašer...

Pie valdības ēkas protestē pret Krievijas preču ievešanu

Šodien pie valdības ēkas pulcējās ap 30 cilvēkiem, lai protestētu pret Krievijas preču importu un tranzītu caur Latviju.

Protestētājiem līdzi ir plakāti, ar kuriem pausts aicinājums valdībai rīkoties, lai pārtrauktu Krievijas preču importu un tranzītu c...

Daugavpilī neplāno slēgt skolas, taču naudas trūkuma dēļ varētu tās apvienot

Daugavpils pašvaldība neplāno slēgt skolas, taču naudas trūkuma dēļ varētu tās apvienot, šodien preses konferencē norādīja domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš.

Izglītības un zināntes ministrijas noteiktajiem skolēnu skaita kritērijiem Daugavpilī neatb...



Komentāri