lv
kf3FpQCqbsUqcjioBrktHCN3allHqVeh161RSn5Z
3021323

«Neticu, ka cilvēki Krievijā nesaprot, kas notiek.» Saruna ar komponistu Borisu Rezņiku

«Neticu, ka cilvēki Krievijā nesaprot, kas notiek.» Saruna ar komponistu Borisu Rezņiku
Tieši stāvot pie Latvijas Radio ēkas, Atmodas laika himnas "Atmostas Baltija" autors Boriss Rezņiks saprata, ka viss Latvijā būs kārtībā, ka neatkarība tiks gūta, un tā arī bija. Rezņiks pats savulaik pieredzējis, kādas ir karavīru emocijas kara laikā, ar "Eoliku" sniedzot koncertu Afganistānā. Tieši tādēļ viņš nespēj saprast, kāpēc Vladimiram Putinam šodien nepieciešams karš Ukrainā. Tāpat, lai gan kontaktu ar paziņām Krievijā viņam vairs nav, viņš netic, ka cilvēki Krievijā nesaprot, kas notiek, – visticamāk, gluži kā padomju laikos, virtuvēs par to tiek runāts, Latvijas Radio raidījumā "Laikmeta krustpunktā" pauda komponists Boriss Rezņiks. 
Rēzeknē notiek izstāde  «Dialogs ar dabu»

Mākslinieks Jevgeņijs Bondarenko cildina Latgales kluso skaistumu.

Līdz 11. februārim Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama foajē ir skatāma Rēzeknes mākslinieka Jevgenija Bondarenko gleznu personālizstāde “Dialogs ar dabu”, ziņoja vietne rezekne.lv...

Sprūds: Pretmobilitātes plāns drīzumā tiks prezentēts Ministru kabinetā

Detalizēts austrumu robežas militārās stiprināšanas un pretmobilitātes plāns drīzumā tiks prezentēts Ministru kabinetā, TV3 raidījumā "900 sekundes" teica aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Viņš teica, ka plāns cita starpā sevī ietver šķēršļu josl...

Ostapenko ar Kičenoku sasniedz Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainietei Ludmilu Kičenoku otrdien sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā - Austrālijas atklātajā čempionātā - sasniedza pusfinālu.

Latvijas/Ukrainas duets sacensībās izlikts ar 11.numuru un ceturtdaļfināla mač...



Komentāri