lv
yadZQEGmWx4DNOqlFLhFWUcjcbMK54x3NX1Xbdtd
3020628

Jau sestdien tiks noskaidroti «Muzikālās bankas» uzvarētāji

Jau sestdien tiks noskaidroti «Muzikālās bankas» uzvarētāji
Sestdien, 27. janvārī, Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Latvijas Radio 2 rīkotās aptaujas "Muzikālā banka 2023" finālšovs, noskaidrojot, kura no klausītāju un ekspertu izvēlētajām 15 dziesmām kļūs par pagājušā gada vērtīgāko popa un roka dziesmu. Finālšovu pulksten 21.10 tiešraidē varēs klausīties Latvijas Radio 2 un vērot LTV1 un sabiedrisko mediju portālā LSM.lv. Šogad apbalvošanas ceremoniju vadīs hiphopa mākslinieks un producents Fiņķis. Par 2023. gada vērtīgākās dziesmas titulu cīnīsies pašmāju iemīļotākie mūziķi un to apvienības, tostarp, arī pērnā gada uzvarētāji "Citi zēni", kā arī līdz šim visvairāk titulētie "Muzikālās bankas" uzvarētāji Dons, "Prāta vētra" un citi.
Janvāra vidus Latvijā bijis trīs grādus vēsāks par normu

Janvāra otrajā dekādē vidējā gaisa temperatūra Latvijā bija -5,4 grādi jeb 3,2 grādi zem normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Zemākā gaisa temperatūra bija -22,4 grādi 13.janvārī Zosēnos, savukārt mak...

Pirmo reizi lozēs, kam būs jādodas dienēt valsts aizsardzības dienestā

Trešajā valsts aizsardzības dienesta (VAD) iesaukumā nesavācot pietiekamu skaitu brīvprātīgo, šodien pirmo reizi notiks izloze, kurā izraudzīsies jauniešus, kuriem būs jādodas dienēt.

Trešajā valsts aizsardzības dienesta iesaukumā kopumā iecerēts iesauk...

Bļugera pārstāvētā «Canucks» neielaiž vārtus uzvarā pār «Blackhawks» NHL spēlē
Sauso uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pirmdien izcīnīja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" vienība, kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja Čikāgas "Blackhawks" komandu.


Komentāri