lv
Y6L23VXJW6IbDYF7P03KW5n7dhz3pAVe2jnk1uXY
3017694

«Aizliegtais paņēmiens» Ungārijā: kā Budapešta kļuva par ķīli Eiropas Savienībā?

«Aizliegtais paņēmiens» Ungārijā: kā Budapešta kļuva par ķīli Eiropas Savienībā?
Ungārija šobrīd attiecībā uz Krievijas sākto karu Ukrainā demonstrē gandrīz pilnīgi pretēju nostāju visai pārējai Eiropas Savienībai (ES). Tā ir valsts, kura bloķējusi vairākas sankcijas pret Krieviju, kura Ukrainai nav palīdzējusi pat ne ar vienu lodi un kuras līderis premjers Viktors Orbāns ir vienīgais no ES valstu vadītājiem, kurš pēc sāktā iebrukuma Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir spiedis roku un smaidījis. Kāpēc tā ir? To Latvijas Televīzijas raidījums "Aizliegtais paņēmiens"skaidroja Ungārijā. 
Sprūds nesaskata pamatu izstāties no Otavas konvencijas

Patlaban nav militāra un starptautiska pamatojuma izstāties no Otavas konvencijas, kas aizliedz izmantot nevadāmas kājnieku mīnas, uzskata aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Sprūds ir saņēmis un iepazinies ar Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sagatavo...

Raimonds Graube: patlaban karā Ukrainā notiek spēku uzkrāšana uz ziemas fona

Patlaban karā Ukrainā notiek spēku uzkrāšana uz ziemas fona, kurā realizēt operāciju plānus ir pagrūti, atzina bijušais Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Raimonds Graube.

Kara turpmākajā virzībā daudz ko noteiks klimatiskie apstākļi, be...

Lidosta «Rīga» izbūvēs jauno pasažieru termināli

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" augusta beigās vai septembra sākumā plāno noslēgt līgumu par jaunā pasažieru termināļa būvniecību, pirmdien preses konferencē sacīja lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Viņa informēja, ka 2024.gada janvā...



Komentāri