lv
Fbk01DoHuCvmnfRe2ADaP2FSwf96i0xucLrxn31P
3010638

Krievijā aizdedzies dabasgāzes termināls; aculiecinieki stāsta par lidrobotiem

Krievijā aizdedzies dabasgāzes termināls; aculiecinieki stāsta par lidrobotiem

Naktī uz svētdienu Krievijas Ustjlugas ostā izcēlies ugunsgrēks uzņēmumam "Novatek" piederošajā dabasgāzes terminālā, paziņojis Ļeņingradas apgabala gubernators Aleksandrs Drozdenko.

Viņš apgalvo, ka ugunsgrēkā cietušo nav un ka viss personāls ticis evakuēts.

Par ugunsgrēka cēloņiem gubernators nekādu informāciju nesniedza, taču paziņoja, ka Kingisepa rajonā izsludināts paaugstinātas gatavības stāvoklis.

Tikmēr lietotnes "Telegram" kanāls "Ostorožno, Novosti" vēsta, ka neilgi pirms ugunsgrēka sākuma Kingisepa rajona iedzīvotāji aptuveni 35 kilometrus no Ustjlugas dzirdējuši lidrobotus.

Par iedzīvotāju dzirdētajiem lidrobotiem un sprādzieniem ziņo arī "Telegram" kanāli "Baza" un "Shot".

Savukārt tīmekļa izdevums "Fontanka" vēsta, ka neilgi pirms ugunsgrēka krievu pretgaisa aizsardzības sistēma fiksējusi divus bezpilota lidaparātus, kas lidojuši Sanktpēterburgas virzienā, bet tad mainījuši kursu un devušies uz Kingisepa rajonu.

"Fontanka" raksta, ka uzbrukums terminālam noticis ap plkst.3.20 (ap plkst.2.20 pēc Latvijas laika) un ka tā rezultātā eksplodējis viens no gāzes rezervuāriem.

Aptauja: Latvijas iedzīvotāji kā svarīgākās problēmas valstī izceļ inflāciju un veselības aprūpi
Gandrīz puse jeb 49% Latvijas iedzīvotāju par svarīgāko problēmu valstī uzskata cenu pieaugumu, inflāciju un dzīves dārdzību, liecina "Eirobarometra" 2023.gada rudens aptauja.
Visi darba likumdošanas smalkumi: eksperti sniedz padomus (+VIDEO)

Līdz 2026.gadam ir gaidāmas vismaz 5 direktīvas, kas ietekmēs nodarbinātību.

Rīga norisinājās konference "Darba Tiesības 2024", kurā eksperti iezīmēja galvenās aktualitātes saistībā ar darba tiesību jautājumiem. Nozares pārstāvji iepazīstināja ar jaunāk...

Bļugeram divas rezultatīvas piespēles «Canucks» uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm un sekmēja Vankūveras "Canucks" komandas uzvaru.

"Canucks" savā laukumā ar rezultātu 6:4 (3:0, 1:3, 2:1) uzvarēja Toronto "Maple Leafs...



Komentāri