lv
JrlhuYiP444DISoFQOIn68X9Qg9JK4RaSkPnD0Ex
3010211

Šodien Latvijā no valsts rietumiem lēnām sāksies atkusnis

Šodien Latvijā no valsts rietumiem lēnām sāksies atkusnis

Šodien Latvijā gaidāma apmākusies diena, bet no valsts rietumiem lēnām sāksies atkusnis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā debesis skaidrosies tikai dažviet, galvenokārt valsts austrumos, un atsevišķos rajonos gaidāms pavisam neliels sniegs. No rīta daļā valsts saglabāsies migla.

Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma -1, -6 grādi, bet rietumu rajonos jau ienāks atkusnis un gaisa temperatūra būs 0, +2 grādu robežās. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš, kas piekrastē būs stiprāks un brāzmās sasniegs ātrumu 15-17 metri sekundē.

Arī Rīgā diena būs mākoņaina, tomēr bez ievērojamiem nokrišņiem. Pūtīs mērens dienvidu vējš, un maksimālā gaisa temperatūra gaidāma -2, -3 grādi.

Bļugeram divas rezultatīvas piespēles «Canucks» uzvarā pār «Maple Leafs» NHL spēlē
Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm un sekmēja Vankūveras "Canucks" komandas uzvaru. "Canucks" savā laukumā ar rezultātu 6:4 uzvarēja Toronto "Maple Leafs" un tika pie p...
E-komercija Latvijā aug, komersanti strādā sociālajos tīklos (+VIDEO)

Pircēji internetā iegādājas gan ikdienas, gan ilglietojuma preces.

Kā liecina Latvijas tirdzniecības internetā dati, 2023.gadā, visa gada griezumā pircēji internetā visvairāk iegādājušies rotaļlietas, mājsaimniecības preces un mazo sadzīves tehniku. Vēr...

Pirmās Kormūzikas balvas piešķir korim "Kamēr…" un diriģentam Meri

Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē sestdien pirmo reizi tika pasniegtas Kormūzikas balvas, informēja Dziesmu svētku biedrības valdes priekšsēdētājs Ints Teterovskis.

Pirmo Kormūzikas balvu par mūža ieguldījumu saņēma Dziesmu un deju svētku virsdiriģe...



Komentāri