lv
su1fvQW5hrvcDLhgmhsryplrBd7GFicj9nDBF1L9
300623

No Zviedrijas radariem līdz Krievijas droniem: Kremļa problēmas ar Rietumu tehnoloģijām

No Zviedrijas radariem līdz Krievijas droniem: Kremļa problēmas ar Rietumu tehnoloģijām
Kara apstākļos, neapšaubāmi, ir nepieciešams slavināt savus panākumus un atgādināt par sev vēl pieejamajiem resursiem, no kuriem pretiniekam būtu jābīstas. Iekšējai auditorijai šādi paziņojumi palīdz saglabāt cīņassparu un ticību savam pārspēkam, ja reiz ir pieejami tādi resursi. Savukārt ne tikai esošajam, bet arī potenciālajam pretiniekam tas nepārprotami signalizē par gatavību atbildēt jebkādiem izaicinājumiem ar spēku. Krievija šobrīd atrodas šādā situācijā un nevairās atgādināt visai pasaulei par savu bruņoto varenību, no kā izriet jautājums, vai Krievija tiešām spēj sekot vārdiem ar darbiem.
'Es smirdēju pēc pūstoša kaķa.' Plastiskās ķirurģijas riska puse
Ingai plastikas operācija vēdera zonā nebija tikai vēlme pēc estētiskiem ieguvumiem – trīs grūtniecību laikā radusies diastāze un trūce ievērojami ietekmēja dzīves kvalitāti, viņa nevarēja sportot sāpju dēļ. "Protams, man ārsts izskaidroja, kādas kompl...
Liepājas Radio teātris sācis trešo sezonu

Liepājas Radio teātris trešo sezonu sācis ar Sabīnes Košeļevas romāna "Rīga - Maskava" audioizrādi, informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Sākoties Covid-19 pandēmijai, Liepājas teātra aktrisei Karīnai Tatarinovai radās iecere veidot...

Francija titula aizstāvēšanu sāk ar drošu uzvaru pār Austrālijas futbolistiem. Spilgtākie mirkļi
Pašreizējie čempioni Francijas futbolisti otrdien Katarā ar 4:1 uzveica Austrāliju pirmajā spēlē grupā, sākot cīņu par Pasaules kausa trofejas paturēšanu savā īpašumā. Divus vārtus uzvarētājiem guva Olivjē Žirū.


Komentāri