lv
5VTla603TbOuROHNda7SpYIoOXqxRdlRMB9GXhOL
2989728

«Pasažieru vilciens» šodien atcēlis divus vilcienus Tukuma līnijā

«Pasažieru vilciens» šodien atcēlis divus vilcienus Tukuma līnijā

"Pasažieru vilciens" trešdien ir atcēlis divus vilcienus Tukuma līnijā, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Kompānijā informē, ka ir atcelts vilciens Rīga (plkst.15.24)-Dubulti (plkst.15.58), lai nodrošinātu vilcienu Rīga (plkst.14.39)-Tukums II (plkst.16.02), kā arī attiecīgi ir atcelts vilciens Dubulti (plkst.16.48)-Rīga (plkst.17.23).

Iepriekš "Pasažieru vilciens" informēja, ka trešdien tehnisku iemeslu dēļ tika atcelts vilciens Ogre (plkst.13.47)-Rīga (plkst.14.30).

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Tuvākajā diennaktī daudzviet Latvijā gaidāms sniegputenis

Trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu Latvijā vējš putinās sniegu, vietām nedaudz snigs, bet ceturtdienas rītā valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāms mērens līdz stiprs sniegputenis, prognozē sinoptiķi.

Ceļi būs slideni, vietām veidosies sniega ...

Rinkēvičs: ir jāgatavojas visiem scenārijiem

Pārdomāti, racionāli un bez nolemtības sajūtas ir jāgatavojas visiem scenārijiem, sociālajā medijā "Facebook" uzsver Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, komentējot izskanējušās runas par iespējamu Krievijas uzbrukumu kādai NATO dalībvalstij nākamo trīs...

Ārvalstīs pagājušajā gadā iznākušas 54 Latvijas autoru grāmatas

Ārvalstīs pagājušajā gadā iznākušas 54 Latvijas autoru grāmatas.

Pagājušā gada laikā izdoti 54 Latvijas autoru darbi kopumā 19 valstīs. Lietuviešu valodā iznākuši astoņi Latvijas literatūras darbu tulkojumi, bet seši darbi iznākuši igauņu un spāņu valod...



Komentāri