lv
mERbSNjzGgUhlGs0Lrrg6xRmjrtwmdrJnf8OR1Of
2983449

Saeimas priekšsēdētāja Mieriņa ieradusies iepriekš neizziņotā vizītē Ukrainā

Saeimas priekšsēdētāja Mieriņa ieradusies iepriekš neizziņotā vizītē Ukrainā

Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS) ieradusies iepriekš neizziņotā vizītē Ukrainā, liecina informācijas aģentūras UNIAN publicētais video.

Mieriņa Kijivā ieradusies ar vilcienu. Uz perona viņu sagaidījusi Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja vietniece Olena Kondratjuka un Latvijas vēstnieks Ilgvars Kļava.

Kā ziņots, decembrī vizītē Latvijā bija ieradusies Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja vietniece Kondratjuka, kuru Mieriņa uzņēma Saeimā.

Latvijā 22% iedzīvotāju vispār nav uzkrājumu

Finanšu uzkrājumi ir 69% Latvijas iedzīvotāju, tomēr 15% nespētu no tiem iztikt ilgāk par vienu mēnesi, un katram piektajam jeb 22% vispār nav uzkrājumu, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz aptaujas "Finanšu drošības indekss" datiem.

Kā norād...

Pašlaik apzina ap 1000 Krievijas pilsoņu, kuriem būtu jāpamet Latvija

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) pašlaik atkārtoti apzina 985 Krievijas pilsoņus, kuriem būtu jāpamet Latvija Imigrācijas likuma prasību nepildīšanas dēļ, otrdien LTV "Rīta panorāmā" stāstīja PMLP priekšniece Maira Roze.

Janvāra sākumā PML...

Bezskaidras naudas norēķinu apmērs ar maksājumu kartēm pērn audzis par 11%

Latvijā ar maksājumu kartēm 2023.gadā veikti bezskaidras naudas norēķini 9,391 miljarda eiro apmērā, kas ir par 11% vairāk nekā 2022.gadā, kad tika veikti norēķini 8,459 miljardu eiro apmērā, liecina Latvijas Bankas apkopotie maksājumu karšu dati.

Savuk...



Komentāri