lv
gujHxWyrAZnHqGRSN0Vh92dkcy0HvINfOBH9bB2o
29798

Okupanti izveidojuši 'bloķējošās vienības' dezertējošo karavīru nošaušanai, ziņo britu izlūki

Okupanti izveidojuši 'bloķējošās vienības' dezertējošo karavīru nošaušanai, ziņo britu izlūki
Zemās morāles un nevēlēšanās karot dēļ Krievijas spēki sākuši izvietot "barjeras karaspēku" jeb "bloķējošās vienības", kuras draud nošaut savus karavīrus, kas atkāpjas, lai piespiestu tos doties ofensīvās, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas ministrija.
Ijabs: Partiju apvienība «Attīstībai/Par!» līdzšinējā formātā varētu nepalikt kopā
Partiju apvienība "Attīstībai/Par!", kurā ietilpst partijas "Latvijas attīstībai", "Kustība "Par"" un "Izaugsme", līdzšinējā formātā varētu nepalikt kopā un darbu neturpināt. To Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāmā" sacīja partijas "Latvijas a...
Točs/Fokerots cīnīsies par bronzu pludmales volejbola tūres sākuma līmeņa posmā Omānā
Latvijas duets Edgars Točs un Kristians Fokerots piektdien Omānā zaudēja pludmales volejbola profesionālās tūres sākuma jeb "Future" līmeņa turnīra pusfinālā un sacensību noslēgumā cīnīsies par bronzas godalgām, liecina rīkotāju informācija.
Tēlnieks Pauls Jaunzems svelmē un salā upes krastā veido akmens skulptūras
Ne vienu vien Rīgas rajona Vakarbuļļu apmeklētāju pārsteidz akmens skulptūru parks, kas izvietot Buļļupes krastā. To izveidojis tēlnieks Pauls Jaunzems, kurš tur pat upes malā pats nereti ir sastopams ar instrumentiem rokās, veidojot jaunas skulptūras.


Komentāri