lv
G24d4oKiQMc49Sf0jnf2WKb0M8CzgAR24BJd1FbN
2975206

Jūrmalā notiks izšķirošās cīņas pludmales volejbolā par ceļazīmēm uz olimpiādi

Jūrmalā notiks izšķirošās cīņas pludmales volejbolā par ceļazīmēm uz olimpiādi

Jūnijā Jūrmalā norisināsies Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Nāciju kausa finālturnīrs, kurā notiks izšķirošās cīņas par ceļazīmēm uz 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīru.

Turnīrs, kurā sacentīsies pa 12 duetiem vīriešu un sieviešu konkurencē, norisināsies no 13. līdz 16.jūnijam.

Jūrmalā sacentīsies sieviešu un vīriešu komandas no Latvijas un no septiņām citām valstīm katrā dzimuma grupā, kas iepriekš kvalificējās jau 2023.gada pavasarī notikušajos kvalifikācijas turnīros. Vēl četras valstis tiks noskaidrotas šogad maijā gaidāmajā kvalifikācijas turnīrā.

Jūrmala 2017. un 2020.gadā uzņēma Eiropas čempionātus pludmales volejbolā.

Naudas aresti un īpašumu vērtības kritums liek sākt «Baltic International Bank» maksātnespēju
Kārtējā slēgtajā Latvijas komercbankā naudas izrādās mazāk nekā agrāk lēsts grāmatvedības dokumentos. Runa ir par "Baltic International Bank" (BIB), kura nespēj norēķināties ar visiem kreditoriem. LTV raidījums "de facto" vēsta, ka bankas kontos arestē...
LNB atzīmēs Grāmatu draugu ķēdes desmitgadi

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) 18.janvārī plkst.15, atzīmējot Grāmatu draugu ķēdes desmitgadi, norisināsies simboliska akcija, kurā LNB darbinieki aicinās bibliotēkas apmeklētājus improvizētā grāmatu ķēdē pāri ātrijam no rokas rokā nodot un svin...

Latvijas handbolisti zaudē EČ handbolā priekškvalifikācijas atbildes spēlē un neiekļūst nākamajā kārtā
Latvijas vīriešu handbola izlase svētdien Luksemburgā 2026.gada Eiropas čempionāta priekškvalifikācijas atbildes spēlē piedzīvoja zaudējumu un neiekļuva nākamajā kārtā.


Komentāri