lv
PJFO9ics56kzOwIujaPPsK6rTyMg9HAzVdi5O32I
296294

Viļņa plāno demontēt padomju karavīru pieminekļus, neraugoties uz ANO iebildumiem

Viļņa plāno demontēt padomju karavīru pieminekļus, neraugoties uz ANO iebildumiem
Lietuvas galvaspilsētas Viļņas pašvaldība nākamnedēļ plāno sākt darbus, lai demontētu PSRS okupācijas karaspēka karavīru pieminekļus Antakalnes kapsētā. Šāds lēmums pieņemts neraugoties uz to, ka ANO Cilvēktiesību padome (UNHRC) ir atstājusi spēkā pagaidu ierobežojumus, kas liedz Viļņas varasiestādēm demontēt pieminekļus.
Decembra sākumā Rīgā notiks ikgadējais festivāls «Prozas lasījumi»
No 5. līdz 11. decembrim Rīgas kultūrvietās, bibliotēkās, kafejnīcās un bāros norisināsies starptautiskā literatūras festivāla "Prozas lasījumi 2022" pasākumi, kurus bez maksas aicina apmeklēt ikvienu interesentu. Šogad caurvijas tēma festivālam ir akt...
Par veselības aprūpi kā prioritāti nedrīkst aizmirst arī turpmāk

Pēdējo gadu īstermiņa ieguldījumi medicīnas nozarē nenozīmē, ka turpmāk par veselības aprūpi kā valsts prioritāti darbos var aizmirst, teikts Latvijas Jauno ārstu asociācijas (LJĀA) nosūtītā vēstule Valsts prezidentam un Saeimas deputātiem.

LJĀA valdes ...

Skats no soliņa Latvijas handbola virslīgā: Kaislības un mācības principiālu sāncenšu duelī
Virslīgas grandu sadursmē "Ogre/Hydrox" uzņēma ZRHK "Tenax Dobele" handbolistus, iezīmējot vienu no turnīrā principiālākajiem dueļiem. Abas komandas uzvaras lūko izcīnīt arī Baltijas čempionātā, bet tikšanās Latvijas ietvaros allaž ir īpašas.


Komentāri