lv
0S9UeVvNgaCbIdHDxSbmoMAUn5zEq2u85T1zb7Iy
295143

Pauls bažīgs par sievas Lanas un savu veselību

Pauls bažīgs par sievas Lanas un savu veselību

Pēc filmas "Ētera personība Gunārs Jākobsons" pirmizrādes noskatīšanās maestro Raimonds Pauls nepalika uz ilgstošu pasēdēšanu ar citiem, bet steidzās mājup pie sievas Lanas, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Pēc filmas noskatīšanās Pauls steidza mājup, atklājot, ka viņa sievai Lanai ir "ļoti grūti".

Pērnā gada martā Maestro sieva nonāca slimnīcā, kur viņai tika veica operāciju. Pārdzīvojumu dēļ veselības problēmas saasinājās arī Paulam pašam, un viņš neslēpa, ka piedzīvo grūtus laikus, kas, ņemot vērā abu vecumu, ir dabīgi un nenovēršami.

Pirmizrādē Pauls neatteica interviju ne televīzijai, ne presei un pārmina dažus vārdus ar radio kolēģiem, no kuriem dažam uz jautājumu "kā iet?" atbildēja, ka "ne tik labi kā tev".

Tu tam (ne)esi par vecu vai par jaunu!
Joprojām ikdienā samērā bieži cilvēki saskaras ar situācijām, kad var dzirdēt "Tu esi pārāk jauns" vai "Tu tam esi par vecu". Lai gan laiki mainās un sabiedrības uzskati attīstās, vecuma kategorijas un tas, ko tajās ir pieņemts vai nepieņemts darīt vai...
Braže: Krievija izmanto pret LGBT+ vērstu domāšanu, lai parādītu sevi kā reliģisku vērtību aizstāvi
Krievija pašreiz izmanto pret LGBT+ vērstu domāšanu savā labā, parādot valsts iestāšanos par tradicionālām un nosacīti reliģiskām vērtībām, Dažādības un iekļaušanas forumā teica NATO ģenerālsekretāra vietniece publiskās diplomātijas jautājumos Baiba Br...
EK apstiprina papildu 2,5 miljardu eiro piešķiršanu Ukrainai
Eiropas Komisija (EK) apstiprinājusi papildu 2,5 miljardu eiro atbalsta piešķiršanu Ukrainai, otrdien pavēstīja EK prezidente Urzula fon der Leiena.


Komentāri