lv
PGtFE28o57mbOSsqjlrtIG8rrBqIBI4Syir0uM0I
2947093

Kristaps Krištopans sociālajā tīklā saņēma bargu kritiku (+VIDEO)

Kristaps Krištopans sociālajā tīklā saņēma bargu kritiku (+VIDEO)

"Izskatās čalim mamma tikai vakar pieslēdza internetu".

"Formāli skaitās deputāts. Realitātē viņa viņa augstākais sasniegtais punkts dzīvē ir - deputāta dēls", - šādi sociālā tīkla X (iepriekš Twitter) Latvijas lietotāji skarbi raksturoja “Latvija Pirmajā Vietā” Saeimas frakcijas deputāta Kristapa Krištopāna komentāru parādīšanos.

Problēma, šķiet, ir tajā, ka Saeimas deputāts K. Krištopans savos vēstījumos lieto ļoti daudz angļu valodas vārdu, saīsinājumu un visādas “emocijas”. Tas daudziem sociālo mediju lietotājiem nepatika.

Raivis Strēlnieks: "Es nez, maYbe, jo nu lol, kas tā raksta. I mean, es saprotu, būt you know, bish latviešu valodai jābūt, bet whatever".

Kaspars Škinčs: "Izskatās čalim mamma tikai vakar pieslēdza internetu".

Edžus Draņķozols: "Skaidrs. Latviski nemāk. Katru reizi kad dzirdu no kāda mutes nākam svešvalodu katrā otrajā vārdā ir grūti atturēties no uzšaušanas pa viepli. Neko citu no LPV idiotiem gaidīt nemaz nevarēja".

SunshineLV: "No 17 vārdiem otrajā ierakstā tikai 9 tik tiešām ir latviski, lai gan izskatās, ka centās runāt latviski".

Laurentius: "Gaidu, kad viņš veiks kādus rakstiskus labojumus likumos. Tas būtu beigās maģistra diplomdarbs kādā no dizaina jomām".

Kā saņemt valsts kompensāciju cietušajiem un juridisko palīdzību (+VIDEO)

Noziegumos cietušajiem ir pieejama arī psiholoģiskā palīdzība.

No 2024.gada 1. janvāra, lai saņemtu valsts kompensāciju cietušajiem un valsts nodrošināto juridisko palīdzību, ir jāvēršas Tiesu administrācijā.

Līdz šim minētos pakalpojumus nodrošināja Ju...

Par 2024.gada kukaini Latvijā izvēlēta lielacu kamene

Par 2024.gada kukaini izvēlēta aizsargājama kameņu suga - lielacu kamene Bombus confusus (Schenk 1861), informē Latvijas Entomoloģijas biedrībā (LEB).

Par gada kukaini 25 gadu laikā LEB daudzinājusi daudzas vērtīgas sugas un pat dzimtas - gan retas, gan...

Latvijas pašvaldībās veiksmīgi uzsākta ziemas pastaigu programma (+VIDEO)

Mūsu iedzīvotājiem jāiet 2,5 reizes vairāk soļu nekā šobrīd.

Sabiedrības integrācijas fonda rīkotais staigāšanas izaicinājums “Miljoni soļu Latvijai”, kurā aicinātas iesaistīties Latvijas pašvaldības un to iedzīvotāji, norisinās jau teju divas nedēļas. ...



Komentāri