lv
BVhyGbhwtB5lYQTJHf0VBLsV4gquMMDc0zRl69L1
2925534

Vai skatīties ir jāmāca tāpat kā lasīt un rakstīt? Par vizuālās mākslas spējām un iespējām

Vai skatīties ir jāmāca tāpat kā lasīt un rakstīt? Par vizuālās mākslas spējām un iespējām
Vai vizuālo tēlu lasīšana un vizuālā kultūra kopumā būtu jāmāca tāpat kā lasīšana un rakstīšana? "Latvijas skolas somas" tematiskā kultūras norišu izlase šoreiz veltīta vizuālajai mākslai. Eseju par šo tēmu ar akcentu uz vizuālpratību uzrakstījusi Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes asociētā profesore, mākslas zinātniece Dr. paed., Mg. Art. Austra Avotiņa.
Saulīte: Referendums par partnerības institūta atcelšanu, visticamāk, nenotiks

Referendums par partnerības institūta atcelšanu, visticamāk, nenotiks, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja Kristīne Saulīte.

Viņa nenosauca konkrētus datus par to, cik parakstu ir savākts līdz ...

Rēzeknes apkārtnē šorīt braukšanas apstākļi ārkārtēji slikti

Piektdienas rītā sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, taču Rēzeknes apkārtnē braukšanas apstākļi ir ārkārtēji slikti, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā info...

Ostapenko trīs setos zaudē Brisbenas «WTA 500» turnīra ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien Brisbenas "WTA 500" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā trīs setu cīņā piedzīvoja zaudējumu.

Turnīrā ar trešo numuru izsētā Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 12.pozīciju, ceturtdaļfinālā ar 3-6, 6-3, 5-7 piekāpās a...



Komentāri