lv
PfgnhSiOAYGjm668uKHzBdA2uS2TfIYeRgaIANVy
2924629

Piektdienas rītā ārkārtēji apgrūtināta braukšana Rēzeknes pusē; arī citviet ceļi aizputināti

Piektdienas rītā ārkārtēji apgrūtināta braukšana Rēzeknes pusē; arī citviet ceļi aizputināti
Piektdienas, 5. janvāra, rītā uz plkst. 6.30 sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Rēzeknes apkārtnē ir ārkārtēji apgrūtināta, bet Valmieras, Cēsu, Valkas un Ludzas apkārtnē īpaši apgrūtināta braukšana aizputinājumu dēļ, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
Atkal Krievija? Baltijas jūras reģionā novēroti GPS signāla traucējumi

Baltijas jūras reģionā pagājušā gada izskaņā novēroti GPS signāla traucējumi, kavējot gaisa un jūras satiksmes dalībnieku saziņu, un par šiem traucējumiem tiek vainota Krievija.

Decembra izskaņā starp Ziemassvētkiem un Vecgada dienu GPS signāla izsekoša...

Decembris Latvijā bijis ceturtais nokrišņiem bagātākais novērojumu vēsturē

2023.gada pēdējā mēneša vidējā gaisa temperatūra Latvijā bija -1,1 grāds, kas atbilst decembra normai, savukārt nokrišņu daudzums sasniedza 145% no normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Decembra augstā...

Karikatūrista skats: Labi, ka vilcieni nelido
Šā gada 3. janvārī Satiksmes Ministrs Kaspars Brikšens sociālajā tīklā "X" dalījās ar sešu punktu kopsavilkumu no sarunas ar "Škoda Vagonka" valdes priekšsēdētāju un galveno projektu vadītāju par tehniskajām ķibelēm ar jaunajiem elektrovilcieniem. Skai...


Komentāri