lv
AZRmRsFkOapMvo22kvqGqUZ4FR3SvtugVadUKb5O
2915922

VDD aiztur Krievijas pilsoni aizdomās par spiegošanu

VDD aiztur Krievijas pilsoni aizdomās par spiegošanu

Valsts drošības dienests (VDD) pērn 20.decembrī ir aizturējis Krievijas pilsoni aizdomās par spiegošanu Krievijas specdienesta labā.

Kriminālprocess pret šo personu sākts aizvadītā gada 18.decembrī.

VDD izmeklēšanā iegūtā informācija liecina, ka persona vākusi un Krievijas specdienestam nodevusi informāciju par kritisko infrastruktūru un militāriem objektiem Latvijā.

Saskaņā ar dienesta rīcībā esošo informāciju persona Krievijas specdienestam sniegusi arī cita veida atbalstu pret Latvijas valsti vērstu darbību nodrošināšanā.

VDD piecos ar personu saistītos objektos Rīgā un tās apkārtnē ir veicis kriminālprocesuālas darbības. Padziļinātai izpētei ticis izņemts liels apjoms datu nesēju un dokumentu.

Aizdomās turētajai personai kā drošības līdzeklis ir piemērots apcietinājums.

«Līvi» spēcīgi atklāja jauno radošo gadu, ko iezīmēja līdera jubileja (+VIDEO)

Pavasarī Baltijas jūras krastā notiks grandiozs nacionālās roka leģendas šovs.

Šogad 6.aprīlī grupas "Līvi" līderim Ainaram Virgam apritēs 60 gadi, un dzimšanas diena tiks atzīmēta ar lielkoncertu Liepājas Olimpiskā centra arēnā. Tajā piedalīsies arī gr...

«airBaltic» akciju publiskais piedāvājums varētu notikt gada otrajā pusē

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" akciju sākotnējais publiskais piedāvājums (IPO), ja process virzīsies sekmīgi, varētu notikt 2024.gada otrajā pusē vai gada beigās, intervijā aģentūrai LETA prognozēja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (...

Ostapenko sezonu uzsāk ar uzvaru Brisbenas WTA 500 sērijas turnīra otrajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko trešdien sezonas pirmajā mačā izcīnīja uzvaru, Brisbenas "WTA 500" sērijas turnīra otrās kārtas cīņā pieveicot ar itālieti Kamilu Džordži.

Ostapenko bija pārāka ar 6-1, 6-4 un trešajā kārtā tiksies ar čehieti Karolīnu ...



Komentāri