lv
X8SDDLvGiVSLjkYH2YhMrpsIOgazYg31oHQ3sCNV
291444

Tiesneši Pasaules kausā seko norādēm, futbolistiem jārēķinās ar nepieredzēti garām spēlēm

Tiesneši Pasaules kausā seko norādēm, futbolistiem jārēķinās ar nepieredzēti garām spēlēm
Pirmās divas dienas Pasaules kausa izcīņā Katarā iezīmēja tendenci ar krietni garākām kompensācijas laika minūtēm, kas pagarina ierasto futbola spēļu laiku. Tiesneši pirms turnīra sākuma saņēma norādes nepieļaut jebkādu spēles laika izniekošanu, un arbitri apzinīgi pilda instrukcijas, katru aizkavēšanos pieskaitot kompensācijas laikam, vēstīja BBC.
Īrijā strīdi par kūdras izmantošanu apkurē
Enerģētiskās krīzes apstākļos Īrijā notiek asas diskusijas par kūdras izmantošanu apkurei. Aizstāvji norāda, ka tas ir tradicionāls un lēts kurināmais, bet valdība un vides aizstāvji atgādina par oglekļa izmešiem, kas veicina globālo sasilšanu.
Zemestrīcē Javas salā Indonēzijā vismaz 162 upuri
Vismaz 162 cilvēki gājuši bojā spēcīgā zemestrīcē Indonēzijai piederošajā Javas salā. Katastrofas rajonā turpinās plaša meklēšanas un glābšanas operācija.
Pie LNSO diriģenta pults atgriezīsies maestro Žans Klods Kazadesī
Piektdien, 25. novembrī, pulksten 19.00 uz Lielās ģildes skatuves kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri (LNSO) kāps Francijas mūzikas leģenda – diriģents Žans Klods Kazadesī un soprāns Karena Vūra. Koncertā skanēs Sezāra Franka, Anrī Ditjē un ...


Komentāri