lv
JaDokUWhmUyIyMDrl9M1Tu9ilf4QUEHOcyy3iWa9
2911177

Sākas «Muzikālās bankas» fināla balsojums par gada vērtīgāko dziesmu

Sākas «Muzikālās bankas» fināla balsojums par gada vērtīgāko dziesmu
Otrdien, 2. janvārī, sākas fināla balsojums par gada vērtīgāko popa un roka dziesmu Latvijas Radio 2 rīkotajā aptaujā "Muzikālā banka 2023". Līdz 15. janvārim 25 fināla dziesmas vērtēs klausītāji un "Muzikālās bankas" eksperti, bet 16. janvārī tiks paziņotas tās 15 dziesmas un to izpildītāji, kuri dosies uz Daugavpili un cīnīsies par gada vērtīgākās dziesmas titulu. Pirmo reizi aptaujas vēsturē šogad uzvarētāju starp 15 fināldziesmām noteiks tikai un vienīgi klausītāju un skatītāju balsojums ceremonijas tiešraides laikā 27. janvārī īsi pēc pulksten 21.00 Latvijas Radio 2 un LTV1 tiešraidē no Daugavpils Olimpiskā centra.
Dažādas nepilnības konstatētas pieciem jaunajiem elektrovilcieniem

Dažādas nepilnības šobrīd ir konstatētas pieciem jaunajiem elektrovilcieniem, aģentūrai LETA pastāstīja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Kompānijā informēja, ka PV no Čehijas uzņēmuma "Škoda Group" ir saņēmis kopumā 17 jaunos elektrovilcienus. No...

Latvijas augstskolas strādā pie zinātnes komercializācijas (+VIDEO)

Ir vajadzīgs uzlabot procesus abās pusēs: gan universitātēs, gan likumos un noteikumos.

Zinātniskās darbības likums un universitāšu intelektuālā īpašuma licencēšanas un pārdošanas likumi nosaka dažādus ierobežojumus zinātniski ietilpīgu jaunuzņēmumu dib...

Janvārī un februārī prognozē pārsvarā aukstu laiku

Gan janvārī, gan februārī gaisa temperatūra Eiropas ziemeļaustrumu daļā, tai skaitā Latvijā, pārsvarā gaidāma zem normas vai tuvu tai, liecina pašreizējie Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra dati.

Tuvākajās diennaktīs daudzviet Latvijā gaidāms ...



Komentāri