lv
gHiwtra2bLjaqJJAw1wkEKvbXv2SrEk0P9nXIR6J
2907301

Latvijā naktī nokrišņi nav gaidāmi un kļūs aukstāks

Latvijā naktī nokrišņi nav gaidāmi un kļūs aukstāks

Naktī uz otrdienu Latvijā nokrišņi nav gaidāmi un gaiss kļūs aukstāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī vietām galvenokārt austrumos debesis arī skaidrosies. Pūtīs mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš, kas Kurzemē līča piekrastē būs brāzmains. Gaisa temperatūra valsts rietumos pazemināsies līdz -8…-13 grādiem, bet austrumos līdz -14…-19 grādiem.

Rīgā naktī debesis skaidrosies tikai dažbrīd, tomēr nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš, bet gaisa temperatūra pazemināsies līdz -11…-13 grādiem.

Paplašina valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu klāstu

Šogad tiks paplašināts valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu klāsts, paredz grozījumi Ministru kabineta noteikumos par veselības aprūpes pakalpojumu organizēšanas un samaksas kārtību.

Patlaban cilvēkiem ar onkoloģiskām saslimšanām pēc ķīmijtera...

Atklātne no Krievijas: Pūķa gads
Par jaunā gada atnākšanu, kurā aizvien Krievija turpina agresīvo karu pret Ukrainu, pārdomās dalās Latvijas izcelsmes Krievijā dzīvojošs mākslinieks un grāmatu ilustrators Igors Stepanovs.
Slēpotāja Eiduka pakāpjas uz 11. vietu «Tour de Ski» iedzīšanas distancē
Latvijas spēcīgākā slēpotāja Patrīcija Eiduka pirmdien Itālijā ar teicamu ātrumu sasniedza 11. vietu iedzīšanas distancē "Tour de Ski" seriāla sacensībās, kas iekļautas arī Pasaules kausa ieskaitē.


Komentāri