lv
ds8R2NWcl5CDNF5lq0AR8byHmSRvlK60Qf9l3GG8
2901180

Latvijā 56% iedzīvotāju uzskata sevi par materiāli nodrošinātiem

Latvijā 56% iedzīvotāju uzskata sevi par materiāli nodrošinātiem

Vairāk nekā puse jeb 56% Latvijas iedzīvotāju uzskata sevi par materiāli nodrošinātiem, liecina pētījumu centra "SKDS" aptauja.

SKDS vadītājs Arnis Kaktiņš norāda, ka gada laikā pieaudzis to Latvijas iedzīvotāju īpatsvars, kuri sevi uzskata par materiāli nodrošinātiem, jo 2022.gada decembrī tā uzskatīja 52% iedzīvotāju.

Tāpat Kaktiņš uzsver, ka 2023.gada decembrī ir augstākais rādītājs kopš 2003.gada, kad SKDS sāka regulāri mērīt cilvēku materiālās nodrošinājuma pašvērtējumu.

Vienlaikus 39% iedzīvotāju sevi uzskata par materiāli nenodrošinātiem, kas ir par vienu procentpunktu mazāk nekā 2022.gadā decembrī, kad tā uzskatīja 40% iedzīvotāju.

Savukārt 5% iedzīvotāju ir grūti pateikt, kāds ir viņu materiālais stāvoklis. Pērn šādu atbildi sniedza 8% aptaujāto.

Slēpotāja Eiduka ar 19. vietu klasiskā stila distancē turpina «Tour de Ski» seriālu
Latvijas slēpotāja Patrīcija Eiduka svētdien Itālijā sasniedza 19. vietu 10 kilometru klasiskā stila distancē, kas bija otrās sacensības Pasaules kausa kalendārā iekļautajā "Tour de Ski" seriālā. 
Aptauja: 10 gadus pēc eiro ieviešanas vairākums to uzskata par labu lēmumu
Desmit gadus pēc eiro ieviešanas Latvijā pāreju uz eiro valūtu par labu lēmumu uzskata 51% Latvijas iedzīvotāju, biežāk to pozitīvi vērtēja jaunāki iedzīvotāji, Rīgas un Pierīgas iedzīvotāji, latvieši un cilvēki ar augstākiem ienākumiem, liecina pētīju...
Komēdijas filma «Pastkarte no Romas» pie skatītājiem nonāks 12. janvārī (+VIDEO)

Latviešu kino veidotāju jaundarbs stāsta par senioru dzīvi.

Jaunais pašmāju kino gads iesāksies ar Elzas Gaujas aktierfilmu "Pastkarte no Romas", kas no 12. janvāra tiks izrādīta kinoteātros visā Latvijā. Elzas Gaujas otrā spēlfilma ir aizkustinošs divu...



Komentāri