lv
F0QPr6rQRIZtwP3uRH6pJbfeeLAVrnWZdDlP9x0x
283505

Pēc Dobeles slimnīcas neļaušanas mātei būt blakus «mūžīgajam bērnam» vietvarā sola jaunas vadlīnijas

Pēc Dobeles slimnīcas neļaušanas mātei būt blakus «mūžīgajam bērnam» vietvarā sola jaunas vadlīnijas
Vai "mūžīgo bērnu" jeb personu ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem tuviniekiem ir tiesības atrasties viņiem slimnīcā blakus, lai aprūpētu? Ar šādu jautājumu nedēļas nogalē Dobeles slimnīcā saskārās invalīda Mārtiņa Bisenieka mamma. Lai gan vīrietis ir pilnībā kopjams, Internās nodaļas vadītājs licis mammai slimnīcu atstāt. Viņa to darīja kopā ar dēlu, jo bez aprūpes viņš nevar palikt. Stāvoklim pasliktinoties, abi atkal atgriezās slimnīcā. Tur beidzot saņemta valdes priekšsēdētāja atļauja palikt, ja māte neaizņem atsevišķu gultu. Tikmēr vietvarā sola veidot jaunas vadlīnījas šādiem gadījumiem.
Pēdējie dati skumdina! Zemestrīcē Indonēzijā 162 bojāgājušie

5,6 magnitūdas stiprajā zemestrīcē, kas pirmdien skāra Indonēzijas lielāko salu Javu, gājuši bojā vismaz 162 cilvēki, bet vairāk nekā 700 guvuši ievainojumus, paziņojis Rietumjavas provinces gubernators Ridvans Kamils.

Viņš iepriekš ziņoja, ka liels ska...

ZZS: «Sadales tīkla» tarifu celšana ir slēpts nodoklis

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas deputāti aicina nepieļaut krasu elektroenerģijas pārvades tarifa celšanu, kas būšot kā slēpts nodoklis, kas būtiski negatīvi ietekmēs iedzīvotāju maksātspēju un Latvijas uzņēmēju konkurētspēju.

Kā info...

Krievi pēc apšaudēm ierobežo IAEA piekļuvi Zaporižjas AES

Krievu okupanti pēc nesenajām apšaudēm ierobežojuši Starptautiskās Atomenerģijas aģentūras (IAEA) novērotāju piekļuvi Zaporižjas atomelektrostacijai (AES), pirmdien pavēstīja Ukrainas atomenerģētikas uzņēmums "Enerhoatom".

Reaģējot uz IAEA ģenerāldirekt...



Komentāri