lv
RUkY0rZeBqZjLt1lV7KgdkElEWv2XTRR8sSWQSA3
2828875

Tuvākā diennakts būs silta, pelēka un lietaina

Tuvākā diennakts būs silta, pelēka un lietaina

Tuvākajā diennaktī atkusnis turpināsies, debesis būs apmākušās un palaikam gaidāms lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Naktī uz pirmdienu laiks būs mākoņains un palaikam gaidāms lietus. Vietām veidosies migla. Pūtīs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, jūras piekrastē brāzmās pastiprinoties līdz 15-18 metriem sekundē. Gaisa temperatūra saglabāsies +1…+6 grādu robežās.

Rīgā naktī debesis klās mākoņi, palaikam uzlīs. Pūtīs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra gaidāma +4…+6 grādu robežās.

Pirmdien dienā visā Latvijā turpināsies atkusnis un vietām gaidāms neliels lietus, taču jau naktī uz otrdienu valsts teritorijai pietuvosies jauna nokrišņu zona.

LVĢMC arī atgādina, ka, valdot atkusnim, no netīrītiem jumtiem var krist sniegs un lāstekas, tādēļ cilvēkiem jābūt piesardzīgiem.

ECB apšauba Saeimas pieņemtos likuma grozījumus mājokļu kredītņēmēju atbalstam

Eiropas Centrālā banka (ECB) iesaka Saeimas nu jau pieņemtos, bet Valsts prezidenta vēl neizsludinātos Patērētāju tiesību aizsardzības likuma grozījumus papildināt ar rūpīgu analīzi attiecībā uz iespējamām negatīvām sekām banku nozarē, liecina ECB atzi...

TIEŠRAIDE: Pasaules kausa posms biatlonā. Masu starts vīriešiem
Šveicē, Lencerheidē turpinās Pasaules kausa posma sacensības biatlonā. Svētdien masu starta sacensības, kurās piedalās arī Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.
Jaunnedēļ gaidāmi intensīvi nokrišņi un brāzmains vējš

Jaunnedēļ Latvijā turpināsies atkusnis, kā arī gaidāmi intensīvi nokrišņi un brāzmains vējš, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Visā Latvijas teritorijā brīžiem līs, kā arī gaisa temperatūra gan dienās, gan naktīs piet...



Komentāri