lv
h1o1JRI98UNKpDtNXFMbkWO9Dh9qBHADUDiNSqyc
2827823

«Ļoti dziļa sistēmas kļūda.» Ģimene nemierā ar termiņuzturēšanās atļaujas piešķiršanas procesu

«Ļoti dziļa sistēmas kļūda.» Ģimene nemierā ar termiņuzturēšanās atļaujas piešķiršanas procesu
Latvijā ik gadu tiek izsniegti aptuveni 17 tūkstoši termiņuzturēšanās atļauju. Tā vismaz piecus gadus nepieciešama arī trešās valsts pilsoņiem, kuri precējušies ar Latvijas pilsoni un dzīvo Latvijā, tomēr, kā Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija" norāda ģimenes, kas saskaras ar termiņuzturēšanās atļaujas pieteikšanu, process ir sarežģīts un laikietilpīgs.
Latvija par veselības aprūpes paraugu ņems Dāniju (+VIDEO)

Ziemeļvalstīs primārā aprūpe ir medicīnas pamats.

Latvijas veselības ministrs Hosams Abu Meri tikās ar Dānijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Mortenu Jespersenu, lai pārrunātu abu valstu sadarbību veselības jomā.

Dānijas vēstnieks ...

Ziemassvētku smarža. Adventes kalendārs – 17. decembris
Asuškas ir latgaliešu saldais ēdiens. Tādi mazi, saldi pīrādziņi. LSM.lv šajā decembrī piedāvā mākslinieka Rupucinska veidoto Adventes kalendāru ar nosaukumu "Ziemassvētku asuškas". Tas ir stāsts karikatūrās par kādas ģimenes negaidīto ceļojumu uz Latv...
Latvijas kamaniņu komanda iegūst 5. vietu pirmajā jauna formāta stafetē
Latvijas kamaniņu sportisti sestdien sasniedza 5. vietu stafetē, ar ko Vistleras trasē Kanādā noslēdzās Pasaules kausa sezonas otrais posms. Pirmo reizi katrai komandai stafetē bija jāveic četri braucieni. 


Komentāri