lv
JGvd0SQr29DjfX7o4rR96YkxIXiYTYzi4D3z4ET8
2823291

Linda Mūrniece labi tīra sniegu Vecpiebalgā un Vecrīgā, bet kļūst skumja (VIDEO)

Linda Mūrniece labi tīra sniegu Vecpiebalgā un Vecrīgā, bet kļūst skumja (VIDEO)

"Ar palīdzīgu roku, ar padomu, ar viesošanos, priecāšanos kopā un arī ar virtuālu atbalstu mēs esam bagāti".

Kamēr Rīgas Rātsnama vīri netiek galā ar sniegu un ledu, Latvijas saimnieki paši sakopj savus lauku īpašumus.

Likvidētajā pašvaldībā izveidotā sabiedriskā organizācija "Vecpiebalgas padome" bijušajai iekšlietu ministrei un aizsardzības ministrei, uzņēmējai Lindai Mūrniecei piešķīra diplomu par ļoti labi notīrītu lauku sētu.

Bijusī ministre savā profilā sociālajā tīklā Facebook atbildēja ar pateicību:

"Man patiešām veicas ar atbalstītājiem. Līdzās un apkārt. Ikdienā un svētkos. Namiņa viesi, draugi, kaimiņi - tuvi un tāli, visi rada Salnēni māju sajūtu. Ar palīdzīgu roku, ar padomu, ar viesošanos, priecāšanos kopā un arī ar virtuālu atbalstu mēs esam bagāti. Esmu par šo priecīga un pateicīga. Viena A4 lapa sver tik daudz un šodien arī dzirdēju sirdi sildošus vārdus par sevi no Vecpiebalgas apvienības pārvalde jaukajām meitenēm".

Mūrnieces kundze arī lielījās, ka pati tīra sniegu Vecrīgā, viņas vadītajā viesnīcā.

"Šodien ķērāmies pie lāpstām un tagad būs vieglāks ceļš pa taciņām gar viesnīcu. Vismaz tur nebūs jābrien kā pa Doma laukumu. Rīt agri no rīta sniegu izvedīs no pilsētas. Rēķinām, ka vismaz trīs kravas mūsu sniega būs. Ja nu kādam vajag - varam piegādāt".

Neraugoties uz aktīvo dzīvesveidu, kādreizējā Latvijas politikas dalībniece reizēm jūtas skumji, ar ko dalās savā kontā.

"Es esmu sasniegusi visu, ko miljoniem cilvēku varētu tikai vēlēties. Bet šovakar kāda neveiksminieces sajūta. Un sajūta, ka viss ir bijis nepareizi. Es izaugu gandrīz viena un tagad es atkal esmu gandrīz viena. Droši vien savā dzīvē pieņemto lēmumu dēļ. Kurus esmu paradusi nenožēlot".

Trešdaļa iedzīvotāju dzīvo ar sajūtu, ka nepaspēj paveikt visu vajadzīgo

Trešdaļa Latvijas iedzīvotāju dzīvo ar sajūtu, ka nepaspēj paveikt visu vajadzīgo, liecina pētījumu aģentūras "Norstat" veiktās aptaujas dati.

31% respondentu aptaujā atbildēja, ka "nepaspēj dzīvot" atsevišķos dzīves periodos. Šādi vairāk jūtas sieviete...

TIEŠRAIDE: Pasaules kausa posms biatlonā. Iedzīšanas distance sievietēm
Biatlonistes sestdien Pasaules kausa posmā Šveicē startē 10 kilometru iedzīšanas distancē, kur Latvijas sportistes nav pārstāvētas. Sacensības tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv.
Ukraiņu Ziemassvētku mūzika – koris «Juventus» Trešajā adventē aicina uz labdarības koncertu
Lai sniegtu atbalstu Ukrainas aizstāvjiem un radītu svētku sajūtu Latvijā dzīvojošajiem ukraiņiem, Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus" aicina uz labdarības koncertu Trešās adventes vakarā. Koncerta programmā – latviešu komponistu skaņdarbi...


Komentāri