lv
3ppnshAZZ3dNtycIm36sMeHtm0XxlIpzRMYic9DF
2822344

Ieraudzīt saucienu pēc rūpēm. Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta un Ziemassvētku vēsts

Ieraudzīt saucienu pēc rūpēm. Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta un Ziemassvētku vēsts
Šķiet, Latvijā nav cilvēka, kas kaut reizi nebūtu dzirdējis par organizāciju ziedot.lv – tā šogad svin apaļus 20! – un nav šaubu, ka daudzi no mums ir atbalstījuši kādu no labdarības akcijām. Viena no tām ir plaši pazīstamais Latvijas sabiedrisko mediju maratons "Dod pieci!", kam arī jubileja – 10 gadi! Taču vislielākie aplausi, protams, jāvelta ne jau organizācijām un akcijām, bet cilvēkiem, kas ir tās izveidojuši un uzturējuši cauri gadiem tā, lai ziedošana un laba darīšana citam par baltu velti nepazustu no mūsu modernās sabiedrības vērtību skalas augšgala. Ai, kā šis stāsts sabalsojas ar Ziemassvētku vēsti! Un, ai, kā nopriecājas raidījuma "Daudz laimes, jubilār!" komanda, ka īsi pirms Ziemassvētkiem ir iemesls uz sarunu aicināt ziedot.lv izveidotāju Rūtu Dimantu! Un kā gan ne – apaļa jubileja šogad ir arī viņai pašai!
Krūzbergs šorttrekā izcīna 5. vietu Pasaules kausa sacensībās
Latvijas šorttrekists Roberts Krūzbergs sestdien Dienvidkorejā sasniedza 5. vietu Pasaules kausa posmā 1000 metru distances finālā.
Lasīšanas prieks latviešiem turpināsies arī nākamgad (+VIDEO)

Iedvesmas bibliotēka ir sabiedriski nozīmīgs valsts mēroga projekts.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība (Biedrība) izraudzījusies četras Iedvesmas bibliotēkas 2024, kurām nākamajā gadā būs iespēja īstenot savas idejas par mūsdienīgām pārm...

Kamaniņbraucējs Aparjods aizsniedzas līdz bronzai Pasaules kausa posmā Kanādā
Latvijas kamaniņu sportists Kristers Aparjods piektdien izcīnīja 3. vietu Pasaules kausa posmā Vistleras trasē Kanādā, kur vīriešu divnieku ekipāžu konkurencē sestajā pozīcijā sacensības noslēdza Mārtiņš Bots un Roberts Plūme.


Komentāri