lv
6OXpUW4UCJ5nrlsK9ykKG13UqMRKIAdVIY9dsxYF
2807291

Stacijas laukumā nav konstatēti neatbilstības higiēnas prasību ievērošanā

Stacijas laukumā nav konstatēti neatbilstības higiēnas prasību ievērošanā

Veselības inspekcija (VI) nav konstatējusi neatbilstības higiēnas prasību ievēršanā tirdzniecības centra "Origo" un Stacijas laukumā pēc tam, kad tajā pagājušajā nedēļā tika pamanītas žurkas, informē "Origo" sabiedrisko attiecību pārstāve Maija Dulle-Sūniņa.

Pēc viņas vārdiem, VI kontrole veikta 11.decembrī, balstoties uz saņemto informāciju un sociālajos tīklos publiskoto video par grauzējiem Stacijas laukumā.

Saskaņā ar pārbaudes rezultātiem, secināts, ka tirdzniecības centra "Origo" telpu un Stacijas laukuma uzkopšanas un deratizācijas darbus nodrošina sadarbības partneri atbilstoši visiem normatīviem aktiem un higiēnas prasībām.

Stacijas laukuma teritorija šobrīd tiek pastiprināti uzraudzīta un apsekota, tiek veikti papildus uzkopšanas un dezinfekcijas pasākumi, ir veikta deratizācija un laukums tiek monitorēts.

Tapat tirdzniecības centra "Origo" ir sazinājies ar VAS "Latvijas Dzelzceļš", lai apzinātu kopīgu aktivitāšu iespējas grauzēju izplatības ierobežošanā.

Tenisiste Ostapenko izvirza mērķus: atgriezties TOP 10 pasaulē, uzvarēt «Grand Slam» turnīrā
Latvijas spēcīgākā tenisiste Aļona Ostapenko aizvadījusi karjerā otro veiksmīgāko sezonu un pēc mēnesi ilgas atpūtas sāka trenēties, lai labi startētu jaunajā gadā. Tā viņai ir nozīmīga šogad gūta atziņa, ka svarīgi ir sezonu sākt uz labas nots, lai uz...
Aicina būtiski palielināt sodus nelegāliem dzīvnieku tirgotājiem

Latvijas Veterinārārstu biedrība (LVB) aicina Saeimu būtiski palielināt sodu personām, kuras gūst peļņu ar nelikumīgu dzīvnieku tirdzniecību.

Biedrībā norāda, ka tā Saeimai iesniegusi priekšlikumu palielināt sodu fiziskai personai no pašreizējiem 110 ei...

Mākslīgais intelekts izglābs Latvijas pacientus no diabēta (+VIDEO)

Pētījuma prognozēšanas algoritms balstīts datorredzes un mašīnmācīšanās pieejā.

Kopdarbā ar zinātniekiem Itālijā, Austrijā, Beļģijā, Zviedrijā un Šveicē, Latvijas Universitātē (LU) sākts pētniecības projekts prediabēta monitorēšanai, izmantojot mākslīgā...



Komentāri