lv
JkXJoy8qxSYIhzmQ3BqRqTApkBo206k6ekPovqrT
2806579

«Krišjāni Kariņu pazīstu kā godavīru...»

«Krišjāni Kariņu pazīstu kā godavīru...»

«Jaunā Vienotība» steidzās atbalstīt vienu no saviem līderiem.

Premjera partija šodien izplatīja paziņojumu, kurā pauž stingru atbalstu Krišjānim Kariņam.

"Krišjānis Kariņš, būdams politikā, pirmajā vietā vienmēr ir licis valsts un sabiedrības intereses – arī laikā, kad pildīja Ministru prezidenta amata pienākumus. Pirms pieciem gadiem viņš atsaucās aicinājumam kļūt par mūsu Ministru prezidenta kandidātu un iepriekšējā Saeimas sasaukumā, kad JAUNAJAI VIENOTĪBAI bija mazākā Saeimas frakcija, uzņēmās vadīt piecu partiju koalīcijas veidotu valdību. Kariņš izveda mūs cauri Covid-19 pandēmijas krīzei un apņēmīgi vadīja valdību laikā, kad Krievija uzsāka karu pret Ukrainu, pirms trim mēnešiem partijas attīstības vārdā šo stafeti nododot pašreizējai premjerministrei Evikai Siliņai. Pilnībā atbalstu Krišjāni Kariņu, jo zinu, ka grūtos brīžos mēs vienmēr varam uz viņu paļauties," uzsver partijas VIENOTĪBA valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

"Krišjāni Kariņu pazīstu kā godavīru, kurš tur doto vārdu un pilda solījumus. Būdams premjers, viņš grūtos apstākļos sekmēja tautsaimniecības attīstību un mūsu sabiedrības labklājības pieaugumu. Krišjānis Kariņš panāca Latvijas starptautisko atpazīstamību un veidoja labas attiecības ar mūsu draugiem Eiropā. Es pilnībā atbalstu Krišjāni Kariņu – kā valstsvīru, kā tēvu, kā politiķi un kā domubiedru," norāda partiju apvienības JAUNĀ VIENOTĪBA domes priekšsēdētājs Hosams Abu Meri.

"Krišjāņa Kariņa valdības laikā īstenotā administratīvi teritoriālā reforma devusi pamatu reģionu sekmīgai attīstībai. K. Kariņa ieguldītais darbs valsts attīstībā ir bijis būtisks gan iekšpolitikā, gan ārpolitikā, tādēļ atbalstu viņa turpmāko politisko darbību," teic partijas "Kuldīgas novadam" valdes priekšsēdētāja, JAUNĀ VIENOTĪBA valdes locekle Inga Bērziņa.

Kariņš: Latvijai būtu jātver pirmā vēstniecība Latīņamerikā, un vēl viena Āfrikā

Latvijai būtu jātver pirmā vēstniecība Latīņamerikā, kā arī otra vēstniecība kādā no Āfrikas valstīm, kas atrodas zem Sahāras reģiona, šodien Saeimas Ārlietu komisijas un Eiropas lietu komisijas kopsēdē pauda ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV).

To K...

Nākamgad Daugavpilī notiks Eiropas čempionāta pusfināls spīdvejā

Nākamā gada Eiropas spīdveja čempionāta pretendentu sacensības jeb pusfināls norisināsies Daugavpilī, vēsta Starptautiskā motosporta federācija (FIM).

Plānots, ka 2024.gada Eiropas čempionāta pusfināls Daugavpilī norisināsies 12.maijā, bet finālsacensīb...

Riteņbraukšanas «mūžīgais dzinējs» Japiņš saņem Trīs zvaigžņu balvu par mūža ieguldījumu sportā
"Trīs zvaigžņu balvas" žūrija trešdien paziņoja, ka balvu par mūža ieguldījumu sportā saņems treneris, menedžeris un sporta funkcionārs Igo Japiņš, pavēstīja Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).


Komentāri