lv
0KvYP3MKWu47pCT6rvKn7mYMie9r8umL2ol1fXHW
280530

Laima Vaikule Latvijas svētkus izbaidījusi Tenerifē

Laima Vaikule Latvijas svētkus izbaidījusi Tenerifē

Jau nedēļu dziedātāja Laima Vaikule kopā ar dzīvesbiedru Andreju Latkovski, suņu meiteni Emi, kā arī tuvākajiem draugiem, devusies atpūtas braucienā uz Tenerifi, kur nosvinēts arī 18. novembris.

Brīvdienas Laima pavada kopā arī ar draugiem un producentēm Elitu Mīlgrāvi, kā arī Olgu Solovjevu, ar kurām strādā, veidojot “Laima Rendezvous Jurmala”.

Ceļojums uz Tenerifi ļauj paglābties no Latvijā valdošā vēsuma, sniega, nodrošina iespēju uzņemt D vitamīnu un atpūtināt prātu no darbiem un notiekošo pasaulē.

Brīvdienās kopā ar Laimu devies arī suns, kurš piedalās salas apskatē, dodas iepirkties un pat restorānā ieņem goda vietu, sēžot galda galā. Emi parāda, ka ir patiesā kompānijas dvēsele, kuras dzīvesprieks iespaido ikvienu.

Tenerifē nosvinēts arī 18. novembris. Restorānā baudītas svētku vakariņas, bet galda rotājumus – karogu, sveces un salvetes uz silto zemi līdzi paņēma Elita Mīlgrāve, nodrošinot svētku atmosfēru.

Lūdz tiesāt policisti par viņas bezdarbību uzbrukumā jaunietim ar Ukrainas karogu
Šī gada 17. novembrī prokuratūra tiesai nosūtīja krimināllietu pret bijušo policisti par valsts amatpersonas pienākumu tīšu nepildīšanu, radot būtisku kaitējumu – esot policiste un, zinot par uzbrukumu jaunietim ar Ukrainas karogu, viņa neziņoja polici...
Ventspils ostas termināļos pārkrauto kravu apmērs pieaudzis par 33,4%

Ventspils ostas termināļos šogad desmit mēnešos pārkrauts 12,021 miljons tonnu kravu, kas ir par 33,4% vairāk nekā 2021.gada attiecīgajā periodā, liecina Satiksmes ministrijas publiskotā informācija.

Šogad desmit mēnešos no Ventspils ostas nosūtīti 8,29...

Vakcinēties ar apmaksātu pretgripas vakcīnu varēs arī pieaugušie no 50 gadiem

Vakcinācijas iestādēs no šodienas vakcinēties ar valsts apmaksātu pretgripas vakcīnu varēs arī bērni līdz 17 gadiem un pieaugušie no 50 gadiem atbilstoši iestādē pieejamo vakcīnu daudzumam racionālas vakcīnas izmantošanas nolūkā, aģentūru LETA informēj...



Komentāri