lv
tf6DhmJQEZxYjYJ2aoCd8y5f8xt3UhOFWpmrfhVu
2796868

Olimpiskais čempions Miezis: Parīzes spēlēs nepiedalīšos, ja tur būs Krievija un Baltkrievija

Olimpiskais čempions Miezis: Parīzes spēlēs nepiedalīšos, ja tur būs Krievija un Baltkrievija
Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) lēmums atļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistu dalību 2024. gada Parīzes olimpiskajās spēlēs neitrālu sportistu statusā, nepatīkami pārsteidza daudzus. Olimpiskais čempions 3x3 basketbolā Nauris Miezis pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" paziņoja, ka Parīzes spēlēs nepiedalīsies, ja jebkurā disciplīnā neitrālā statusā tur startēs abu agresorvalstu sportisti.
Preces uz Krieviju šogad eksportēja 390 Latvijas uzņēmumu

Preces uz Krieviju šogad desmit mēnešos eksportēja 390 Latvijas uzņēmumu, kas ir 2,1 reizi mazāk nekā pagājušā gada attiecīgajā periodā, bet uz Baltkrieviju - 206 uzņēmumi, kas ir samazinājums par 42,1%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Vie...

CSDD rīkos bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas. Kurās pilsētās?

Šonedēļ Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) sadarbībā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju rīkos bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas Liepājā, Siguldā, Talsos un Balvos.

Ziemas braukšanas konsultācijas Rudes kartinga trasē pie...

Par 14.Saeimas atlaišanas referendumu parakstījušies jau ap 35 000 cilvēku

Par 14.Saeimas atlaišanas referenduma ierosināšanu mēneša laikā parakstījušies ap 35 300 cilvēku, liecina portālā "Latvija.lv" publicētā informācija. Parakstīšanās par referendumu sākās 10.novembrī.

Parakstīties par iniciatīvu balsstiesīgie Latvijas ied...



Komentāri