lv
RazLGSv941xXQq5D5FQofNGHdTh2pUPN6AlABjNI
279275

Sociālie partneri par valdības deklarācijas tapšanu

Sociālie partneri par valdības deklarācijas tapšanu
Koalīciju veidojošās partijas līdz svētdienai apņēmušās izstrādāt piedāvājumus valdības deklarācijai, un jau no pirmdienas "Jaunā Vienotība" (JV) apņēmusies strādāt pie dokumenta pamata versijas. Kam jābūt deklarācijā un vai sociālie partneri šajā procesā ir gana uzklausīti – par to raidījumā "Spried ar Delf" žurnāliste Alina Lastovska sarunājās ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) priekšsēdētāju Egils Baldzēnu un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētāju Jāni Endziņu.
Latvijas iedzīvotājiem oktobrī izkrāpti 1,4 miljoni eiro
Oktobrī izkrāpto līdzekļu apmērs četru lielāko Latvijas banku klientiem reģistrēts 1,4 miljonu eiro apmērā, savukārt novērsto krāpšanas gadījumu apmērs aizvadītajā mēnesī mērāms 500 000 eiro, liecina Finanšu nozares asociācijas dati.
Pēc svētku brīvdienām slimnīcās Covid-19 pacientu skaits aptuveni nemainīgs
Latvijā aizvadīto četru diennakšu laikā nav saņemti ziņojumi par mirušiem Covid-19 slimniekiem. Tikmēr slimnīcās ar Covid-19 kā pamatdiagnozi ārstējas 80 pacienti, kas ir par vienu cilvēku mazāk, salīdzinot ar pagājušās nedēļas piektdienu, liecina Slim...
Decembra pirmajā pusē Latvijā pārtrauks grivnu maiņu pret eiro pēc Ukrainas Nacionālās bankas kursa
Latvijā no šā gada 9. decembra tiks pārtraukta Ukrainas grivnu (UAH) maiņa pret eiro (EUR) pēc oficiālā, Ukrainas Nacionālās bankas noteiktā kursa. Tas tiks darīts, ņemot vērā Ukrainas Nacionālās bankas priekšlikumu, informēja Latvijas Bankā.


Komentāri