lv
aVCD10ECwZ7odHkcfSuSkm7tfk6cqpUkq9Gp99LG
2789473

Jaunnedēļ gaidāms siltāks laiks

Jaunnedēļ gaidāms siltāks laiks

Jaunnedēļ gaidāms siltāks laiks, liecina meteoroloģiskā informācija.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem jaunnedēļ, Latvijā pastiprinoties ciklonu darbībai un ieplūstot siltākai gaisa masai no rietumiem, gaisa temperatūra paaugstināsies, un jau atkal gaidāms nokrišņiem bagāts laiks.

Dienas laikā termometra stabiņš vietām pakāpsies arī virs 0 grādu atzīmes, bet nakts stundās atkal plašā teritorijā gaidāmi mīnusi un satiksmes dalībniekiem jābūt uzmanīgiem, jo šādos apstākļos uz ceļiem veidosies apledojums.

LVĢMC aicina uzmanīties arī no lāstekām. Tāpat jaunnedēļ daudzviet palaikam gaidāmi nokrišņi - sniegs un slapjš sniegs.

Šorttrekists Krūzbergs Pekinā noslēdz desmitnieku 1000 metru distancē
Pasaules kausa posmā šorttrekā, kas norisinās Pekinā, Latvijas pārstāvis Roberts Krūzbergs svētdien izcīnīja desmito vietu 1000 metru distancē, liecina organizatoru informācija.
TIEŠRAIDE: Pasaules kausa posms biatlonā. Stafete vīriešiem
Austrijā, Hohfilcenē norisinās Pasaules kausa otrais posms biatlonā. Svētdien dienas kārtībā stafetes sacensības. Vīriešu konkurencē startē arī Latvijas biatlonisti. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.
Latvijā Ziemassvētku dāvanām tērēs mazāk nekā Lietuvā un Igaunijā

Visbiežāk Latvijas iedzīvotāji Ziemassvētku dāvanām šogad plāno atvēlēt līdz 100 eiro, savukārt Lietuvā un Igaunijā dāvanu izdevumi būs lielāki - kaimiņvalstīs ir divas reizes vairāk iedzīvotāju, kuri svētku dāvanām gatavi tērēt no 300 līdz 400 eiro, i...



Komentāri