lv
cblTIRW5SxPqOMXyhwxwsV2EDXLi3w0iUgJBD5YJ
2784165

Diena būs mākoņaina, vakarā vietām gaidāms neliels sniegs

Diena būs mākoņaina, vakarā vietām gaidāms neliels sniegs

Diena Latvijā būs mākoņaina, vakarā vietām rietumu un centrālajos rajonos gaidāms arī neliels sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš. Maksimālā gaisa temperatūra būs -2..-6 grādi, ziemeļaustrumu rajonos -6..-8 grādi.

Arī Rīgā dienā debesis klās mākoņi, vakarā gaidāms arī neliels sniegs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš, bet maksimālā gaisa temperatūra būs -3..-5 grādi, liecina LVĢMC.

Desmitajā «Dod pieci» vāc ziedojumus «neredzamo jauniešu» atbalstam
Latvijas sabiedrisko mediju labdarības maratona "Dod pieci" maratona temats šogad notiek ar devīzi "Palīdzi jauniešiem, kurus līdzcilvēki izvēlas neredzēt". Kas aiz tās slēpjas?   
Latvijas florbolistes zaudē slovākietēm, pasaules čempionātā pretendēs uz 7. vietu
Latvijas sieviešu florbola izlase sestdien Singapūrā ar 4:6 zaudēja Slovākijas valstsvienībai pasaules čempionāta mazajā pusfinālā un turnīra noslēgumā pretendēs uz 7. vietu. 
Ātrāk, augstāk, stiprāk. «Ziemassvētku asuškas» – 9. decembris
Asuškas ir latgaliešu saldais ēdiens. Tādi mazi, saldi pīrādziņi. LSM.lv šajā decembrī piedāvā mākslinieka Rupucinska veidoto Adventes kalendāru ar nosaukumu "Ziemassvētku asuškas". Tas būs stāsts karikatūrās par kādas ģimenes negaidīto ceļojumu uz Lat...


Komentāri