lv
zHVj9Ho2IKDOgMqJNZpjnPT9BvyZ2i05frEUZPPR
277465

Svētdien avārijās Latvijā cietuši septiņi cilvēki

Svētdien avārijās Latvijā cietuši septiņi cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki, informēja Valsts policija.

Svētdien trīs cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, divi - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists, bet vēl viens - elektroskrejriteņa vadītājs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit autovadītājus: sešus - Rīgas reģionā, bet pa diviem - Zemgalē un Kurzemē. Galvaspilsētā aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 92 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 42 autovadītāji, Vidzemē - 22, Kurzemē - 21, bet Latgalē un Zemgalē - attiecīgi tikai četri un trīs autovadītāji. Desmit vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 302 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Liellopu gaļas iepirkumu cena augustā samazinājusies par 4,1%

Latvijā govs liemeņa iepirkuma cena šogad septembrī, salīdzinot ar augustu, samazinājušās par 4,1%, liecina Zemkopības ministrijas (ZM) Tirgus un tiešā atbalsta departamenta dati.

Govs liemeņa vidējā iepirkuma cena septembrī Latvijā bija 324,13 eiro par...

«Dod pieci!» dīdžejiem pievienosies ukraiņu mūziķis ar latviešu saknēm Edgars Vilcāns
Pirmo reizi sabiedrisko mediju labdarības maratona "Dod pieci!" vēsturē stikla studijā tiks ieslēgtas ne vien Latvijas Radio 5 – Pieci.lv DJ - ētera personības Marta Grigale un Linda Samsonova, bet arī viesdīdžejs – ukraiņu mūziķis ar latviešu saknēm E...
Futbola federācijā atzīst nevienlīdzību Latvijas kausa spēlēs, lems par taisnīgiem principiem
Pašmāju futbola sezonā visas balvas ir izcīnītas, taču daži jautājumi ir palikuši, it īpaši par Latvijas kausa norisi. Vai tiešām visām komandām, kas aizvadītajā sezonā tika līdz pusfināliem, bija vienādi sportiskie noteikumi? Nē, nebija.


Komentāri