lv
2ZnRpG8tLisoI8JxDCh5OODb9i7yPwPCAV7QmAnV
2774356

Aizbrauca uz Austrāliju un atrada latvietību. Latviešu ģimenes stāsts

Aizbrauca uz Austrāliju un atrada latvietību. Latviešu ģimenes stāsts
Anta Brahmane un Artūrs Landsbergs sevi sauc par latviešiem Austrālijā – Artūrs uz tālo zemi pārcēlās pirms deviņiem gadiem, Anta vēl agrāk, bet pirmā, kas labākas dzīves jeb dzīves kājām gaisā meklējumos Austrālijā nonāca, bija Antas mamma. Lai arī visi ir tik tālu svešumā, tomēr arī Austrālijā latvietību ir izdevies atrast, latvieši stāstīja Latvijas Radio raidījumā "Globālais latvietis. 21. gadsimts".
Rīgā sāks Mūkusalas ielas krasta promenādes pārbūvi

Šonedēļ Rīgā sāks Mūkusalas ielas krasta promenādes pārbūvi. Tas ir viens no lielākajiem Rīgas pašvaldības investīciju projektiem, kura laikā paredzēts rekonstruēt Mūkusalas ielas krastmalu 2,3 kilometru garumā un izbūvēt labiekārtotu promenādi.

Būvdar...

Graudiņa/Samoilova pludmales volejbola tūres finālposmā vēlreiz zaudē trīs setu spēlē
Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova ceturtdien Katarā zaudēja arī otrajā spēlē profesionālās tūres sezonas noslēguma turnīra grupas kārtā, tāpat kā dienu iepriekš ciešot neveiksmi trīs setu cīņā.
ST: pienākums deputātiem vakcinēties neatbilst Satversmei

Satversmes tiesā (ST) ceturtdien par neatbilstošām atzina normas, kuras kā priekšnoteikumu Saeimas deputāta dalībai Saeimas darbā noteica vakcinēšanos pret Covid-19.

Tiesā uzsver, ka ikvienam Saeimas deputātam ir būtiska nozīme Latvijā kā parlamentārā d...



Komentāri