lv
XYZRfo94bUAA1r2mwwW7wGgi576hE59nwWwsw7Qh
2770514

Āboltiņa kļūs par Latvijas vēstnieci Nīderlandē

Āboltiņa kļūs par Latvijas vēstnieci Nīderlandē

Līdzšinējā Latvijas vēstniece Itālijā Solvita Āboltiņa turpmāk būs vēstniece Nīderlandē, vēsta Latvijas Televīzija.

Āboltiņas kandidatūru vēstnieces amatam Nīderlandē slēgtā sēdē jau atbalstījuši Saeimas Ārlietu komisijas deputāti. Šobrīd vēstniecības darbu vada pagaidu pilnvarotais lietvedis.

Āboltiņa ir bijusī "Jaunās vienotības" politiķe un Saeimas priekšsēdētāja, kura politiku pameta, saņemot pieaugošu kritiku par politisko darbību un krītot viņas reitingiem.

2018.gadā, Ārlietu ministriju vadot pašreizējam Valsts prezidentam, tobrīd "Jaunās vienotības" politiķim Edgaram Rinkēvičam, Āboltiņa kļuva ir Latvijas vēstniece Itālijā.

Valsts prezidents pasākumā pirms Ziemassvētkiem godina daudzbērnu ģimenes VIDEO

Svinīgā Ziemassvētku pasākumā Rīgas pilī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs sveica 20 daudzbērnu ģimenes no dažādiem Latvijas novadiem un pilsētām, VS.LV informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Uz tradicionālo Ziemassvētku pasākumu pēc novadu pašvaldību ...

Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas izbūvēti vairāk nekā 100 kilometri žoga

Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas līdz šī gada 4.decembrim izbūvēti 103 kilometri patstāvīgā žoga jeb 92% no šogad paredzētajiem 112 kilometriem, kā arī noslēgumam tuvojas pēdējie projektēšanas darbi posmiem gar publiskajiem ūdeņiem, ziņo "Valsts nekus...

Sākts projekts par Igaunijas-Latvijas pārrobežu publiskā transporta savienojumu

Sākts projekts par Igaunijas-Latvijas pārrobežu publiskā transporta savienojumu, kurā apzinās iespējas nodrošināt pasažieru pārvadājumus maršrutos Valga-Valka, Vīlande-Valmiera, Veru-Alūksne, Kilingi-Nemme-Valmiera un Pērnava-Ikla-Salacgrīva, informē V...



Komentāri