lv
GGxWaWTOTHtOetX4OBcvbYY2WNSFggB1Q9klDc3E
2768672

Merzļikins atvaira 35 metienus «Blue Jackets» zaudējumā (VIDEO)

Merzļikins atvaira 35 metienus «Blue Jackets» zaudējumā (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien atvairīja 35 pretinieka metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Blue Jackets" mājās ar rezultātu 3:4 (1:0, 2:0, 0:3, 0:1) papildlaikā zaudēja Losandželosas "Kings" komandai.

Līdz otrā perioda beigām "Blue Jackets" pēc Kirila Marčenko, Džonija Gudro un Matjē Olivjē precīzajiem metieniem bija iekrājuši trīs vārtu pārsvaru, tomēr izcīnīt uzvaru nespēja. Trešā perioda 23.sekundē Filips Dano samazināja mājinieku pārsvaru līdz 1:3, pēc nepilnām piecām minūtēm viņam izdevās panākt arī 2:3, bet vēl pēc 90 sekundēm Merzļikinu pārspēja Artūrs Kaļijevs, panākot 3:3.

Uzvaras vārtus viesu labā papildlaika 33.sekundē guva Drū Dautijs, palīdzot "Kings" izcīnīt desmito uzvaru izbraukuma mačos pēc kārtas. Kopš sezonas sākuma desmit panākumus līdz šim viesos bija guvusi tikai Bufalo "Sabres" 2006./2007.gada sezonā.

Merzļikins aizvadītajā mačā tika galā ar 35 no 39 pretinieku metieniem, atvairot 89,7% raidījumu.

Citā mačā savainojuma dēļ laukumā neizgāja Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda savā laukumā ar rezultātu 3:5 (0:2, 1:2, 2:1) piekāpās Detroitas "Red Wings" vienībai.

"Sabres" rindās vārtus guva Rasmuss Dalīns, Keisijs Mitelstads un Džefs Skiners, bet detroitiešu sastāvā divas reizes precīzi meta Dilans Larkins, bet pa reizei - Robijs Fabri, Morics Zaiders un Maikls Rasmusens.

"Sabres" ar 22 punktiem 25 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Blue Jackets" ir par punktu mazāk 27 mačos un 15.pozīcija 16 komandu konkurencē.

Nākamās spēles gan "Sabres", gan "Blue Jackets" aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies attiecīgi ar Bostonas "Bruins" un Ņujorkas "Islanders".

Pludmales volejbolistes Graudiņa/Samoilova zaudē vicečempionēm pasaules tūres fināla startā
Latvijas spēcīgākās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova trešdien Katarā zaudēja pirmajā spēlē profesionālās tūres sezonas noslēguma turnīrā.
Valdes locekļu vidējā mēneša pamatalga šogad Latvijā pieaugusi par 12,6%

Valdes locekļu vidējā mēneša pamatalga šogad Latvijā pieaugusi par 12,6%, kamēr Lietuvā pieaugums ir par 12,5%, bet Igaunijā - par 11,7%, salīdzinot ar pagājušo gadu, ziņo vadības konsultāciju uzņēmuma "Figure Baltic Advisory" pārstāvji, atsaucoties uz...

LNSO direktore Lūkina: Cīņā par mūziķu algām daudz kas ir panākts
Latvijas mūzikas profesionālie kolektīvi uzstājas pasaules nozīmīgākajās koncertzālēs un iegūst prestižas balvas, sadarbībā ar ārzemju mūziķiem un diriģentiem top dažādi ieraksti, tomēr atalgojuma ziņā Latvija atpaliek jau pat Baltijas valstu kontekstā...


Komentāri