lv
qmBMJZcyBh73yaXb7hotdWK9fLq0pbnfXiEB9Tx6
276851

Nedēļas otrajā pusē nedaudz paaugstināsies gaisa temperatūra

Nedēļas otrajā pusē nedaudz paaugstināsies gaisa temperatūra

Šīs nedēļas otrajā pusē daudzviet Latvijā gaidāms atkusnis, prognozē sinoptiķi.

Debesis lielākoties būs apmākušās, reizēm gaidāmi nelieli nokrišņi. Atbilstoši pašreizējām prognozēm vairāk nokrišņu būs ceturtdienas vakarā un piektdien - snigs, vietām arī līņās. Uz ceļiem bieži veidosies apledojums.

Pūtīs lēni vēji, kas nedēļas otrajā pusē, gaisam kļūstot mitrākam, ļaus veidoties miglai.

Nedēļas pirmajā pusē gaisa temperatūra naktīs pazemināsies līdz -2..-7 grādiem. Ja debesis vietām skaidrosies, termometra stabiņš noslīdēs par kādu grādu zemāk. Maksimālā gaisa temperatūra būs +1..-4 grādi, Rīgas līča Kurzemes piekrastē tā brīžiem paaugstināsies līdz +2..+3 grādiem.

Savukārt nedēļas nogalē gaisa temperatūra naktīs pārsvarā nav gaidāma zemāka par +1..-4 grādiem, dienas laikā tā pakāpsies līdz -1..+4 grādiem, vietām Kurzemes piekrastē, iespējams, kļūs vēl par dažiem grādiem siltāks.

Ukraiņu galvenie ieroči energosistēmas stabilizācijai: atjautība un spēja improvizēt
Krievijas raidītajiem raķešu triecieniem uz Ukrainu, pateicoties ukraiņu atjautības un improvizācijas spējām, ir daudz mazāka ietekme, nekā Krievijas prezidents Vladimirs Putins būtu vēlējies, vēsta medijs "Politico".
'Dyninno' stāsts: kā pakalpojums ASV emigrantiem kļuvis par globālu holdingu
Kā Alekss Vainšteins, kurš savulaik emigrēja no Moldovas uz ASV, izveidojis miljardu dolāru vērtu uzņēmumu un tagad konkurē ar tādiem milžiem kā "Amazon" un "Google" cīņā par labākajiem jomas speciālistiem
Naktī uz piektdienu Ventspils novadā dega kūts; evakuēti dzīvnieki
Naktī uz piektdienu, piecos no rīta ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Zīru pagastu, kur ugunsgrēks izcēlies kūtī. Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg kūts jumts 150 kvadrātmetru platībā, portālu “Delfi” informēja Valsts ...


Komentāri