lv
yByRW797grevWHVubgQm9sikIOq2KJxlkXtmeBeZ
2747188

Drošības politikas eksperte: Ziemeļkoreja un Irāna dod Krievijai vairāk lādiņu nekā Eiropa Ukrainai

Drošības politikas eksperte: Ziemeļkoreja un Irāna dod Krievijai vairāk lādiņu nekā Eiropa Ukrainai
Eiropā arvien skaļāki kļūst politiķi, kas pauž nostāju pret palīdzību Ukrainai vai kavē Ukrainas pievienošanos Eiropas Savienībai. Tikmēr Ziemeļkoreja un Irāna Krievijai uz fronti piegādā vairāk lādiņu, nekā Eiropa spēj saražot un piegādāt Ukrainai. Jārēķinās, ka nākamais, 2024. gads, būs smags, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Merzļikins atvaira 41 metienu un tiek atzīts par mača labāko spēlētāju (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins piektdien atvairīja 41 pretinieka metienu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda guva uzvaru, Latvijas vārtsargam tiekot atzītam par mača labāko spēlētāju.

"Blue Ja...

Distanču slēpotāja Eiduka desmit kilometru distancē finišē 23. vietā
Latvijas distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka sestdien Zviedrijā notiekošā Pasaules kausa posmā desmit kilometru distancē brīvajā stilā ar atsevišķu startu finišēja 23. vietā, kas ir šīs sezonas labākais sasniegums, liecina organizatoru informācija.
Latvijas sieviešu florbola izlase pasaules čempionātu sāk ar smagu sagrāvi
Latvijas sieviešu florbola izlase sestdien Singapūrā notiekošo pasaules čempionātu sāka ar smagu zaudējumu – ar rezultātu 1:14 latvietes piekapās Somijas izlasei, liecina organizatoru informācija.


Komentāri