lv
VGuUoErfDW7BUKq96y6ECPMNNNgAFk6e49b5d0F2
2737368

Arī piektdien Latvijā snigs

Arī piektdien Latvijā snigs

Piektdien, decembra pirmajā dienā, Latvijas lielākajā daļā palaikam snigs, prognozē sinoptiķi.

Snigšana gaidāma gan naktī, gan dienā. Naktī vietām snigs stipri. Debesis būs pārsvarā apmākušās. Pūtīs lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, dienā Kurzemē iegriezīsies lēns ziemeļu vējš.

Gaisa temperatūra naktī gaidāma no -1 grāda dažviet Kurzemē līdz -8, -9 grādiem vietām Latgalē un Ziemeļvidzemē. Dienā gaiss iesils līdz +1..-4 grādiem.

Rīgā tuvākajā diennaktī snigs un pūtīs lēns dienvidu vējš. Gaisa temperatūra būs -4 grādi naktī un -1 grāds dienas vidū.

UNESCO reģistrā aicina iekļaut no Sibīrijas sūtītās bērza tāss vēstules

Latvija, Lietuva, Polija, Igaunija un Ukraina iesniegušas kopīgu nomināciju ar priekšlikumu iekļaut no Sibīrijas nosūtītās vēstules uz bērza tāss UNESCO programmas "Pasaules atmiņas" starptautiskajā reģistrā.

Pieteikumā, kas sagatavots sadarbībā ar visu...

Polijas un Ukrainas kravu pārvadātāju konflikts vairo neapmierinātību abās robežas pusēs
Kravu bloķēšana uz Polijas un Ukrainas robežas sagādā ievērojamus zaudējumus gan Eiropas Savienības valstīm, gan Ukrainai. Risinājums jārod steidzami, uzsvēris Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība"), tiekoties ar Polijas kolēģi ...
Tenisiste Sevastova atgriešanās turnīrā gūst otro uzvaru, sasniedz ceturtdaļfinālu
Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ceturtdien Andoras "WTA 125" turnīrā, kas viņai ir atgriešanās sacensības profesionālajā tenisā, sasniedza ceturtdaļfinālu.


Komentāri