lv
XDCYqARzJGPAnCoFnksPUayEMJr4g8kQwkNFaCeX
2735443

Braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem pārsvarā ir apgrūtināti

Braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem pārsvarā ir apgrūtināti

Braukšanas apstākļi pa autoceļiem visā Latvijā pārsvarā ir apgrūtināti, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC informē, ka apmierinoši braukšanas apstākļi ir tikai Liepājas pusē - uz Liepājas šosejas (A9) posmā no Kalvenes līdz Liepājai un uz Klaipēdas šosejas (A11) visā garumā.

LVC norāda, ka pēc intensīvas snigšanas šonakt un no rīta valsts nozīmes ceļu tīrīšana un kaisīšana ar pretslīdes materiāliem veikta jau vairākkārt. Lai turpinātu uzlabot braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 107 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Vienlaikus LVC atgādina, ka snigšanas laikā sniega kārta veidojas atkārtoti, un aicina plānot papildu laiku ceļā.

Par apledojumu valsts autoceļu posmos, kā arī citiem sarežģījumiem, ja tādi rodas uz valsts autoceļiem, iespējams informēt, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

Saeima konceptuāli atbalsta likumprojektu par Stambulas konvencijas ratifikāciju

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja likumprojektu, kas paredz Latvijā ratificēt tā dēvēto Stambulas konvenciju jeb Eiropas Padomes konvenciju par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu.

Likumprojektu atbalstīja tikai k...

PMLP plāno apkopot informāciju par Krievijas pilsoņiem, kuriem jāpamet Latvija

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) aptuveni divu nedēļu laikā plāno apkopot informāciju par Krievijas pilsoņiem, kuri ir iesnieguši nepieciešamos dokumentus kādas uzturēšanās atļaujas pieprasīšanai Latvijā un kuri to nav izdarījuši, attiecī...

Beļģija un Francija pārņem NATO Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas misiju

Lietuvas Gaisa spēku bāzē pie Šauļiem ceturtdien NATO Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas misiju no Itālijas pārņem Beļģija un Francija.

Beļģijas Karalisko gaisa spēku kontingentu, kas no Lietuvas patrulēšanas misiju veiks ar četriem iznīcinātāji...



Komentāri