lv
eL0kw0XRJq9yI6zkHP9gsv1xuIbBIqYBipCQIheg
2730468

Tuvākajā diennaktī Latvijā ilgstoši snigs

Tuvākajā diennaktī Latvijā ilgstoši snigs

Novembra pēdējā diennaktī Latvijā ilgstoši snigs, mazāk nokrišņu būs Dienvidkurzemē, prognozē sinoptiķi.

Daudzviet valstī uzsnigs 10-15 centimetri sniega; stiprākā snigšana gaidāma Latgalē. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs visā valstī izsludinājis dzeltenā un oranžā līmeņa brīdinājumus par snigšanu.

Debesis būs apmākušās, vietām Dienvidkurzemes novadā var uzspīdēt saule. Vējš pārsvarā būs lēns un mainīga virziena.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs -3..-9 grādi. Maksimālā temperatūra dienā būs 0..-5 grādi, bet vietām Kurzemes rietumkrastā termometra stabiņš pakāpsies vienu vai divus grādus virs nulles.

Arī Rīgā novembris noslēgsies ar ilgstošu snigšanu, intensīvāk snigs naktī. Galvaspilsēta saņems aptuveni desmit centimetrus svaiga sniega. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra būs -6 grādi naktī un -3 grādi pēcpusdienā.

Uz Ventspils šosejas sāks darboties jauns vidējā ātruma kontroles posms

Uz Ventspils šosejas no pagrieziena uz Tīreļu taku līdz pagriezienam uz Smārdi sāk darboties vidējā ātruma kontroles posms, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Šajā posmā iekārtas kontrolēs vidējo ātrumu, transportlīdzek...

«Pasažieru vilciens» pēc jauno vilcienu saņemšanas mainīs zīmolu uz «Vivi»

No šodienas, kad uzņēmumam "Pasažieru vilciens" (PV) tiek nodoti pirmie "Škoda Vagonka" ražotie jaunie elektrovilcieni, kompānija pasažieru pārvadājumos pakāpeniski pāries uz zīmolu "Vivi".

PV pārstāvji skaidro, ka nosaukums "Vivi" ir veidots no saukļa ...

Mazumtirdzniecības apgrozījums turpina samazināties – oktobrī gada kritums par 2,8%
Latvijas mazumtirdzniecības apgrozījums 2023. gada oktobrī, salīdzinot ar 2022. gada oktobri, samazinājās par 2,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie kalendāri koriģētie dati salīdzināmajās cenās. Pārtikas preču mazumtirdzniecība ...


Komentāri