lv
Y9Uwb8EFvFe2dXvA40cnHWocIjGsf2WdzrkDvpDb
2725322

EUROLIFE un GRAWE — kopā uz panākumiem!

EUROLIFE un GRAWE — kopā uz panākumiem!

Šodienas pasaule – tas ir ārkārtīgi straujš tehniskais progress un globālas izmaiņas ekonomiskajā un politiskajā dzīvē, kas neļauj prognozēt pat tuvāko nākotni.

Kas ir nemainīgs un svarīgs tieši šodien? Tā ir cilvēka dzīvības vērtība, mums tuvo un dārgo cilvēku stabilitāte un finanšu nodrošinājums. (Dievišķā patiesība pasludina: tev būs savu tuvāko mīlēt kā sevi pašu!)

Tieši tā arī ir galvenā EUROLIFE misija.

EUROLIFE Latvia ir dinamiski un strauji augoša konsultāciju kompānija, kas darbojas Latvijas apdrošināšanas pakalpojumu tirgū kopš 2005. gada kā ķeizara ģimenes dibinātā Austrijas koncerna Grazer Wechselseitige Versicherung AG (GRAWE), apdrošināšanas starpnieks.

EUROLIFE Latvia galvenais darbības veids ir ilgtermiņa uzkrājumu dzīvības apdrošināšanas produktu piedāvāšana, ko nodrošina apdrošināšanas kompānija ar 195 gadu nepārtrauktu darbības pieredzi. Kompānija GRAWE, kas ir lielākais nekustamā īpašuma īpašnieks, kurai pieder trīs bankas, kuras rīcībā ir 17 apdrošināšanas kompāniju filiāles, nodrošina klientu kapitāla saglabāšanas 100% garantiju saskaņā ar Austrijas Republikas Apdrošināšanas likumu.

Par ko mēs rūpējamies: palīdzam klientiem savlaicīgi izveidot kapitālu bērnu mācībām, jaunam mājoklim, ceļojumiem, papildu privātai pensijai, kā arī “drošības spilvenus” mums tuvākajiem un dārgākajiem cilvēkiem, par kuriem mēs atbildam.

EUROLIFE Latvia ir Centrāleiropas un Austrumeiropas vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja (nacionālo kompāniju konsultanti noslēdza apdrošināšanas līgumus ar vairāk nekā 600 000 klientu) – EUROLIFE Groupe Europe – jaunākā meitas kompānija. Uzņēmums piedāvā fiziskām un juridiskām personām plašu pakalpojumu klāstu to individuālās finanšu situācijas optimizēšanai.

EUROLIFE Latvia ir kas vairāk nekā apdrošināšanas starpnieks vien – tas gan saudzīgi saglabā GRAWE tradīcijas, gan izmanto inovatīvus risinājumus.

Būdami speciālisti finanšu aizsardzības, uzkrājumu un pensiju nodrošinājuma jomā, mēs apzināmies savu atbildību par klientu finansiālo labklājību, kā arī cenšamies panākt veiksmi savas uzņēmējdarbības veidošanā, mācoties no labākajiem mārketinga, koučinga, psiholoģijas, konfliktu vadības, retorikas un personīgās attīstības speciālistiem. Mācības notiek, piedaloties kolēģiem no Austrijas, Ukrainas, Bulgārijas, Moldovas, Latvijas un Lietuvas, dažādās valstīs un dažādos kontinentos, tās ļauj dalīties pieredzē un sajust interesantu un pozitīvi noskaņotu cilvēku atbalstu un kopīgumu. Pastāvīga mācīšanās un aktīva, atklāta komunicēšana ļauj atklāt un realizēt mūsu konsultantu potenciālu un nodrošināt apdrošināšanas partnerim elastīgas uzņēmējdarbības veikšanas iespēju. Ticot saviem spēkiem, mēs sasniedzam panākumus it visā.

EUROLIFE Latvia un GRAWE vārdā pateicamies visiem konsultantiem par lielo ieguldījumu mūsu klientu finansiālo pamatu stiprināšanā, novēlam jaunus sasniegumus un panākumus mūsu cieņas vērtajā darbā, mūsu klientiem – veselību un uzplaukumu!
Jo vairāk klientu, kas apzināti un savlaicīgi veido sev drošu nākotni, jo stabilāka finanšu ziņā ir mūsu valsts.

EUROLIFE Latvia un GRAWE – kopā ir droši!

Pirms 80 gadiem Teherānā Rūzvelts un Čērčils atdeva Baltiju Staļinam (+VIDEO)

Par Baltijas valstu pievienošanu PSRS rīkojams plebiscīts (tautas nobalsošana) nenoteiktā nākotnē, bet ne starptautiskā kontrolē, tā nolēma sabiedroto vadītāji.

Teherānas konference notika laikā no 1943. gada 28. novembra līdz 1. decembrim Teherānā, Otr...

Vērtē iespējamus ētikas pārkāpumus LTV sižetā par uzņēmēja Ļubkas slepkavību

Sabiedrisko mediju ombuds Anda Rožukalne sākusi vērtēt iespējamus ētikas pārkāpumus Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Panorāma" sižetā par Rēzeknes uzņēmēja Andra Ļubkas slepkavības notikumiem.

"Panorāmas" sižetā intervēta uzņēmēja Andra Ļubkas iesp...

«Latvijas vēja parki» plāno vēja parku būvi desmit pašvaldībās Latvijā
Lai īstenotu valstij stratēģiski nozīmīgu vēja parku izbūvi, AS "Latvenergo" un AS "Latvijas valsts meži" (LVM) kopuzņēmumam SIA "Latvijas vēja parki" ir piešķirtas tiesības iegūt apbūves tiesības noteiktās Latvijas valsts mežu teritorijās. Šādas tiesī...


Komentāri