lv
FNDoEPEQeL4f6kfyvaOJ3JChHZIWf4bnMa70cD6g
2720310

Atkārtoti virza atteikšanos no nosacītajiem sodiem; reformā vairāki zemūdens akmeņi

Atkārtoti virza atteikšanos no nosacītajiem sodiem; reformā vairāki zemūdens akmeņi
Jēdziens "nosacīta brīvības atņemšana" jau nākamgad varētu pazust no Latvijas sodu sistēmas un tiks aizstāts ar citu soda veidu – "probācijas uzraudzība", kas līdz šim pastāvēja lielākoties tikai kā papildsods. Šādus grozījumus sagatavojusi Tieslietu ministrija (TM) un otrdien, 28. novembrī, tie atkārtoti tiks virzīti skatīšanai Ministru kabinetā. Kaut arī pirmajā acu uzmetienā izmaiņas šķiet tīri kosmētiskas, šajā reformā ir vairāki zemūdens akmeņi, par ko vēl pirms izmaiņu apstiprināšanas būs jādiskutē parlamentā.
Lietu pret prokremlisko aktīvistu Lindermanu turpinās iztiesāt nākamgad

Krimināllietu pret prokremlisko aktīvistu Vladimiru Lindermanu par Krievijas izvērstā kara Ukrainā slavināšanu Rīgas pilsētas tiesā Latgales priekšpilsētā plāno turpināt skatīt 2024.gada 7.februārī plkst.10.

Lindermans apsūdzēts par Krievijas izvērstā k...

Pierādījums bagātīgajai Latvijas džeza scēnai – izdota koncertu izlases dubultplate
Nozīmīgs notikums Latvijas džeza un kultūrvidē – iznākusi dubultplate "Live at the M​/​Darbn​ī​ca vol​.​1", kurā izlases veidā apkopoti vairāk nekā desmit dažādu Latvijas mūziķu koncerti.
Latvijā ar terapiju pilnībā nodrošināti vien 27 % vēža diagnožu (+VIDEO)

“Onkoalianse” aicina uzlabot skrīninga aptveri un efektivitāti

Latvijas Onkoloģijas pacientu organizāciju apvienība "Onkoalianse" nosūtījusi Saeimas Budžeta komisijai priekšlikumus un prasības iekļaušanai 2024. gada valsts budžetā, lai jau nākamgad tikt...



Komentāri