lv
Aa5jxqYaiYzgY7Bw3KR9Z1JlAKseNfjEqtTarcA0
2719120

Staķis kļuvis par aizsardzības ministra Sprūda ārštata padomnieku

Staķis kļuvis par aizsardzības ministra Sprūda ārštata padomnieku

Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis kļuvis par aizsardzības ministra Andra Sprūda ("Progresīvie") ārštata padomnieku.

"Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība. To bieži atkārto zemessargs, ar kuru man ir gods būt vienā vienībā. Un viņam taisnība," tviterī raksta Staķis.

Viņš pauž pārliecību, ka viņa pieredze zemessardzē, ministrijā un pašvaldībā var būt noderīga kopējam mērķim - Latvijas aizsardzībai.

Staķis uzsver, ka ārštata padomnieks veic pienākumus, nesaņemot atalgojumu.

Kā ziņots, šī gada jūlijā, sastrīdoties Staķa pārstāvētajai frakcijai "Progresīvie" un koalīcijas partneriem "Jaunā vienotība", Staķis atkāpās no mēra amata, skaidrojot, ka galvenais iemesls šai rīcībai bijis tas, ka viņš vairs nevarot uzņemties atbildību par Rīgas domes lēmumiem.

Pēc ilgstošām sarunām tika izveidota cita Rīgas domes koalīcija bez "Progresīvajiem" un par Rīgas mēru tika ievēlēts Vilnis Ķirsis (JV), kurš arī ir zemessargs.

Jaunsargus aicina ceturtdien ierasties mācību iestādēs formas tērpos

Atzīmējot Jaunsardzes kustības 31.pastāvēšanas gadadienu, Jaunsardzes centrs aicina ceturtdien, 30.novembrī, ikvienu jaunsargu savā mācību iestādē ierasties formas tērpā, tādējādi popularizējot Jaunsardzes kustību jauniešu vidū.

Šajā dienā jaunsargi ir...

E-adresei un citiem iestāžu pakalpojumiem varēs piekļūt arī ar Smart-ID

Lai iedzīvotāju un uzņēmumu elektroniskā saziņa un dokumentu aprite ar valsts un pašvaldību iestādēm būtu vēl ērtāka, e-adrese un daudzi citi pakalpojumi turpmāk būs pieejami arī ar Latvijā jau zināmo risinājumu Smart-ID, ko nodrošina "SK ID Solutions"...

Satversmes tiesa ļauj iekasēt lielāku maksu par iebraukšanu Jūrmalā

Satversmes tiesā (ST) šodien atzina, ka noteikumi par iebraukšanas maksas Jūrmalā paaugstināšanu ir apturēti nepamatoti.

Līdz ar to Jūrmalas domei faktiski tiek ļauts iekasēt lielāku maksu par iebraukšanu Jūrmalā, turklāt maksas periodu pagarinot uz vi...



Komentāri