lv
182SrdeEepfbSSvU6KWpSpIjVizeZDT1xJ3ttC7a
2702620

Cihanouska darba vizītē apmeklēs Latviju

Cihanouska darba vizītē apmeklēs Latviju

Baltkrievijas demokrātiskās kustības līdere Svjatlana Cihanouska 27.novembrī un 28.novembrī darba vizītē apmeklēs Latviju, lai vērstu uzmanību uz pieaugošajām Aleksandra Lukašenko režīma represijām un pārrunātu iespējas Baltkrievijas demokrātiskās kustības turpmākam atbalstam, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Vizītes laikā Cihanouska tiksies ar Latvijas augstākajām amatpersonām - Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču, Saeimas priekšsēdētāju Daigu Mieriņu (ZZS), Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV), kā arī Iekšlietu ministrijas valsts sekretāru Dmitriju Trofimovu, Rīgas domes priekšsēdētāju Vilni Ķirsi (JV) un Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Andri Pelšu.

Vizītes laikā arī plānota Cihanovskas dalība Krievijas un Austrumeiropas reģionālo direktoru sanāksmē ĀM, kur piedalīsies pārstāvji no Čehijas, Dānijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Nīderlandes, Polijas, Rumānijas, Somijas un Zviedrijas Ārlietu ministrijām.

Svinīgā ceremonijā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā Cihanouska pasniegs dāvinājumu Tautas grāmatu plauktam. Tāpat Cihanouskai paredzētas arī intervijas vairākiem Latvijas masu mediju pārstāvjiem.

Arī sestdien vietām stipri snigs

Sestdien Latvijas lielākajā daļā palaikam nedaudz snigs, bet vietām gaidāma stipra snigšana, prognozē sinoptiķi.

Autoceļi būs slideni. Debesis vietām skaidrosies, ļaujot uzspīdēt saulei. Galvenokārt pūtīs lēns austrumu, ziemeļaustrumu vējš, Kurzemē - zi...

Lietuvas politiķis atvainojas Latvijas sabiedrībai par Pļuščenko

Lietuvas Seima Kultūras komisijas pārstāvis Vītauts Kernaģis atvainojas Latvijas sabiedrībai par maldīgo izteikumu, ka Krievijas daiļslidotājam Jevgeņijam Pļuščenko ir Latvijas pase, aģentūrai LETA sacīja Seima deputāts.

Kernaģis norādīja, ka viņš saņēm...

Ar militāru misiju pieredzi sporta aģenta lomā. Raivis Ušackis pelna basketbolistu uzticību
Atvaļinātais Bruņoto spēku kapteinis Raivis Ušackis ir piedalījās militārās misijās Afganistānā un Kosovā, bet jau 11 gadus viņš darbojas kā basketbolistu aģents. Ušackis sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" atzina, ka viņam nepatīk čīkstoši kl...


Komentāri