lv
HXmn1n8pXzeevyU0WJvfaTKwrHtdFesKpHT9dTLa
2700835

Filozofa Rītupa tuvinieki atsauc iesniegumu par viņa pazušanu

Filozofa Rītupa tuvinieki atsauc iesniegumu par viņa pazušanu

Valsts policija pārtraukusi 1971.gadā dzimušo filozofa Arņa Rītupa meklēšanu, jo filozofs ir atradies un viņa tuvinieki atsaukuši iesniegumu par viņa pazušanu.

Iepriekš vēstīts, ka Rītupa tuvinieki ziņojusi policijā, ka filozofs, žurnāla "Rīgas Laiks" izdevējs un Latvijas Mākslas akadēmijas asociētais profesors, 12.novembrī ap plkst.7 izgāja no dzīves vietas Rīgā, Zaļajā ielā, un nav atgriezies.

Krievijas daiļslidotājam Pļuščenko nav Latvijas pilsonības

Pretēji Lietuvā izskanējušajiem apgalvojumiem, Krievijas daiļslidotājam Jevgeņijam Pļuščenko nav nedz Latvijas pilsonības, nedz Latvijā izsniegtas uzturēšanās atļaujas, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Pēc sabiedrības sašutuma no Lietuvā...

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 12 cietušie un viens bojāgājušais

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 12 cilvēki, bet viena persona gājusi bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 209 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 11 bijuši arī cietušie. Da...

Balto ziemas karuseli iegriež Latvijas biatlonisti, Zviedrijā startē Pasaules kausa sezona
Novembra izskaņā ziemas sporta sezonas ieskrējienam pievienojas Latvijas biatlonisti, Esterzundā (Zviedrijā) startējot pirmajā Pasaules kausa posmā. Biatlona elites maratons sāksies 25. novembrī un ilgs līdz pavasarim, arvien gādājot spraigu intrigu lī...


Komentāri