lv
ginMYX8U4w28vjSY5rrJZaWhNXwwOPFWGK6Lfbal
2695932

Nokļūt tuvāk mūzikai. Lielajā ģildē uz skatuves tiksies LNSO, Kristīna Poska un Georgijs Osokins

Nokļūt tuvāk mūzikai. Lielajā ģildē uz skatuves tiksies LNSO, Kristīna Poska un Georgijs Osokins
24. novembrī Lielajā ģildē notiks koncerts "LNSO, Kristīna Poska un Georgijs Osokins", kurā kā centrālais skaņdarbs izskanēs Sergeja Rahmaņinova Trešais klavierkoncerts. Pianists Georgijs Osokins Latvijas Radio 3 raidījumā "Pārmijas" atzīst, ka katram pianistam par šo koncertu ir savs stāsts, ļoti personisks un intīms: "Jebkuram cilvēkam, pat ja viņš nav saistīts ar mūziku, ir vērts vismaz vienu reizi dzīvē to noklausīties. Es pats esmu mūzikai nokļuvis daudz tuvāk, pateicoties tieši šim klavierkoncertam."
Rīgā norisināsies ikgadējais literatūras festivāls «Prozas lasījumi»

Rīgā no 3.decembra līdz 10.decembrim norisināsies ikgadējais starptautiskais literatūras festivāls "Prozas lasījumi", kurā piedalīsies vairāk nekā 60 autori.

Šogad festivāla virstēma ir "Profesija - rakstnieks", aktualizējot rakstnieku nozīmi un lomu, p...

Šodien Dailes teātrī pasniegs ikgadējās «Spēlmaņu nakts» balvas

Skatuves mākslas reformatora un Dailes teātra līdzdibinātāja Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā, šodien, 23.novembrī, Dailes teātrī plkst.19 notiks ikgadējā "Spēlmaņu nakts" ceremonija, kurā apbalvos iepriekšējās teātra sezonas labākos māksliniekus.

Par "Sp...

Valsts kompensēs energoresursu izmaksas mājsaimniecībām ar zemu ienākumu līmeni

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Energoapgādes izmaksu atbalsta likumā, kas paredz atbalstu energoresursu izmaksu kompensēšanai mājsaimniecībām ar zemu un vidēji zemu ienākumu līmeni.

Likuma mērķis ir mazināt negatīvo sociālekonomisko ...



Komentāri