lv
25SZWtUl529lpB7zuW1rKX9d9DM5vxvjTrodpwFU
2694446

Ar koncertiem, dzeju un sarunām «Radio Naba» svinēs savu 21. jubileju

Ar koncertiem, dzeju un sarunām «Radio Naba» svinēs savu 21. jubileju
Latvijas radio 6 – LU "Radio Naba" 1. decembrī ar īpašu programmu tiešajā ēterā svinēs savu 21. pastāvēšanas gadadienu. Visas dienas garumā radio un video tiešraidēs būs dzīvās mūzikas koncerti, dzejas lasījumi, ētera instruktoru sarunas un intervijas ar īpašiem viesiem, un klausītājiem būs iespēja piedalīties interakcijās. Savukārt dienas noslēgumā klātienē visi aicināti doties uz muzikālās apvienības "Čipsis un Dullais" koncertvakaru "Zelta večuki" un jaunākās plates atvēršanas svētkiem koncertzālē "Palladium".
Elektroapgāde traucēta apmēram 9000 «Sadales tīkla» klientiem

Elektroapgāde ceturtdien plkst.6 traucēta apmēram 9000 elektroenerģijas sadales tīkla operatora AS "Sadales tīkls" klientiem, tostarp pamatā Kurzemē, kā arī Vidzemes rietumu un ziemeļu daļā, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

"Sadales tīkla" pārstāvji ...

Ministrs: Nelegālās migrācijas spiediens uz Latviju atslābis

Pēdējās pāris nedēļās nelegālās migrācijas spiediens no Baltkrievijas uz Latvijas robežu ir atslābis, šorīt intervijā LTV "Rīta panorāmai" sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Ministrs atzīmēja, ka nelegālo migrantu skaita samazinājums vēr...

Rostovskis aicina Latvijā pievērsties privātām investīcijām, nevis ES naudas pārdalei
Eiropas Savienības (ES) naudas apguve nav tā, kas liktu ekonomikai attīstīties pilnvērtīgi, tāpēc Latvijā būtu jāpievēršas privātu investīciju piesaistei, intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTR...


Komentāri